Eveniment

A vandalizat Primãria Petroşani

Dana Istudor03 Primaria Petrosani (8)
 
Un bărbat de 33 de ani din Petroşani, suspectat de probleme psihice, a spart tot ce a întâlnit în cale într-un birou al Primăriei municipiului Petroşani, de nervi că angajaţii nu-i oferă o locuinţă socială.
Incidentul s-a petrecut într-un birou al Serviciului Administrării Domeniului Public din cadrul municipalităţii, iar funcţionarii au fost terorizaţi câteva minute bune, până când au intervenit poliţiştii şi l-au calmat pe tânăr.

Cercetat pentru distrugere
”Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că Gabriel L., de 33 ani, din Petroşani, fără ocupaţie, fără antecedente penale, s-a prezentat la Primăria municipiului Petroşani, unde a solicitat să-i fie repartizată o locuinţă socială. Deoarece solicitarea nu i-a fost onorată, acesta a devenit violent, distrugând două birouri aflate în încăpere, fără a agresa însă pe cineva”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Tânărul este cercetat pentru distrugere, valoarea prejudiciului fiind de 640 de lei. Acest caz nu este singular, în urmă cu aproximativ un an de zile, un alt bărbat a intrat cu o sticlă cu motorină în primărie şi chiar a stropit uşa de la biroul primarului, ameninţând că-i dă foc. A fost liniştit chiar de edil şi lăsat să plece, fără a fi măcar amendat, ceea ce a dat curaj şi altor protestatari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.