Pãcãliţi cu slujbe în Germania

16 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash
03 locuri de munca
 
Sorina Popa
 
Trei bărbaţi din Haţeg au reclamat la Poliţie că au fost înşelaţi de o persoană, care le-a promis că le va facilita încheierea unor contracte de muncă în Germania. Se pare că bărbatul care i-a înşelat le-a cerut câte 30 de euro, ca să-i ajute să muncească în Germania.
Anunţuri lipite pe stradă
“Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul recruta persoanele interesate de a lucra în agricultură, prin anunţuri de mică publicitate stradală. După încasarea sumei de bani, bărbatul le-a eliberat părţilor vătămate un contract de muncă fictiv, ale cărui clauze nu au fost respectate. În urma sesizărilor primite, poliţiştii au declanşat o anchetă şi efectuează cercetări, pentru identificarea autorului” a declarat Bogdan Niţu purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii le recomandă celor interesaţi de un loc de muncă în străinătate să apeleze la serviciile unei societăţi autorizate în intermedierea forţei de muncă, recunoscută de Ministerul Muncii şi să studieze cu atenţie clauzele contractuale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A vandalizat Primãria Petroşani

Un bărbat de 33 de ani din Petroşani, suspectat de probleme psihice, a spart tot ce a întâlnit în cale...

Sprijin financiar pentru crescãtorii de animale

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat luni, 15 iunie 2009, campania de primire a cererilor pentru...

Mai iute ca vântul

Poliţistul hunedorean Florin Bolosin (foto) a câştigat proba de viteză a Campionatului Naţional de Atletism dedicat angajaţilor Ministerului de Interne,...

Închide