A urcat drogat la volan şi a făcut prăpăd

15 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Este vorba de un tânăr din Deva, de 25 de ani, care a făcut praf mai multe maşini parcate. Individul conducea haotic, iar la testarea pentru alcool s-a stabilit că nu băuse. În schimb se drogase, cred anchetatorii.

Poliţiştii din Deva au fost sesizaţi de o persoană aflată în trafic despre faptul că un tânăr a condus haotic un autoturism pe Strada Horea, din municipiul Deva şi a lovit două autoturisme parcate. Tânărul avea un comportament instabil şi a declarat verbal că a fumat substanţe halucinogene. A fost dus la Spitalul Judeţean Deva, unde i-au fost recoltate probe pentru a se stabili ce droguri a consumat. Totodată, poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar tânărul ar putea ajunge pe mâna procurorilor DIICOT, pentru consum de droguri. Dosar penal are şi un şofer de 55 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,51 mg/l, alcool în aerul expirat, deşi abia se crăpase de ziuă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţiştii locali din Deva au primit 332 de sesizări şi au dat 225 de amenzi

Nu mai puţin de 332 de sesizări au fost făcute luna trecută către poliţiştii locali din Deva. Dintre acestea, 176...

Patru actori din „Las Fierbinţi”, într-un „Kareu de Aşi” la Deva

Bobiţă, Celentano, Giani şi Dorel din ”Las Fierbinţi”– pe numele lor reale Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait şi Constantin...

PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea...

Închide