I-au mai scăzut din pedeapsă

15 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Recidivistul care a bătut un bătrân şi apoi l-a buzunărit, în urma apelului a obţinut o scădere din pedeapsa totală. Aproape un an de zile i-a fost considerat ca executat în baza legii privind recursul compensatoriu.

Recidivistul de 28 de ani, din Hunedoara, a bătut un pensionar de 70 de ani, I-a lăsat aproape inconştient şi apoi I-a buzunărit. Judecătoria Hunedoara l-a găsit vinovat, chiar dacă individul nu şi-a recunoscut fapta. A fost condamnat la patru ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, dar i s-au adăugat alte 407 de zile de puşcărie, respectiv un rest neexecutat dintr-o pedeapsă de şapte ani de detenţie.
Petru Farcaş a făcut apel la sentinţă şi a beneficiat de o scădere a peste 340 de zile de pedeapsă. Judecătorii de la Curtea de Apel au constatat că recidivistul beneficiează de prevederile legii recursului compensatoriu şi l-au condamnat la pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în stare de recidivă postexecutorie. Anchetatorii au stabilit că recidivistul a jefuit un hunedorean în vârstă de 70 de ani, în timp ce bătrânul mergea spre casă. L-a lovit de mai multe ori din spate şi i-a furat din buzunarul gecii 200 de lei, dar şi o brăţară de la mână. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A urcat drogat la volan şi a făcut prăpăd

Este vorba de un tânăr din Deva, de 25 de ani, care a făcut praf mai multe maşini parcate. Individul...

Poliţiştii locali din Deva au primit 332 de sesizări şi au dat 225 de amenzi

Nu mai puţin de 332 de sesizări au fost făcute luna trecută către poliţiştii locali din Deva. Dintre acestea, 176...

Patru actori din „Las Fierbinţi”, într-un „Kareu de Aşi” la Deva

Bobiţă, Celentano, Giani şi Dorel din ”Las Fierbinţi”– pe numele lor reale Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait şi Constantin...

Închide