; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Poliţiştii locali din Deva au primit 332 de sesizări şi au dat 225 de amenzi

15 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Nu mai puţin de 332 de sesizări au fost făcute luna trecută către poliţiştii locali din Deva. Dintre acestea, 176 au fost prin telefon, iar restul prin Centrul de Supraveghere Video şi Trafic al Poliţiei Locale Deva.

Raportul de activitate pe luna trecută al Poliţiei Locale Deva arată că au fost aplicate 248 de sancţiuni (189 de avertismente şi 59 de amenzi) pe linie de circulaţie. Valoarea amenzilor date de poliţiştii de la circulaţie a fost de 17.430 de lei.
Serviciul de Ordine şi Linişte Publică, Paza Bunurilor a desfăşurat activităţi pentru a combate tulburarea liniştii şi ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica provenienţa acestora, depozitarea de deşeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. Pe domeniile de competenţă ale acestui serviciu au fost aplicate 199 de sancţiuni (138 de avertismente şi 61 de amenzi). Valoarea totală a sancţiunilor aplicate date de poliţiştii de la acest serviciu a fost de 16.295 de lei.
În ceea ce priveşte Serviciul Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului şi Activitate Comercială, poliţiştii locali au efectuat controale în teren iar în urma abaterilor constatate au acordat 136 de sancţiuni (31 de avertismente şi 105 amenzi). Valoarea amenzilor aplicate a fost de 33.600 de lei. Poliţiştii locali au participat şi la acţiuni organizate împreună cu alte servicii din cadrul Primăriei municipiului Deva şi din subordinea Consiliului Local Deva şi au soluţionat reclamaţii scrise sau telefonice venite de la cetăţeni.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru actori din „Las Fierbinţi”, într-un „Kareu de Aşi” la Deva

Bobiţă, Celentano, Giani şi Dorel din ”Las Fierbinţi”– pe numele lor reale Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait şi Constantin...

PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea...

Bulina neagră, 16.05.2019

Marian Bunbaru, tânăr din municipiul Lupeni Pentru că riscă o nouă condamnare pentru tâlhărie calificată, ca urmare a unei fapte...

Închide