A scăpat de acuzaţia de tentativă de omor

Bărbatul care şi-a călcat cu maşina un vecin, judecat pentru mai multe infracţiuni, a fost achitat pentru cea mai gravă dintre ele. Decizia Tribunalului Hunedoara nu este definitivă.
Atila Iosif Lorincz, de 39 de ani, din Băcia, a fost condamnat la 2 ani pentru in­fracţiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 2 ani pentru infrac­ţiu­nea de părăsirea locului accidentului, pe­deapsa finală fiind de 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare. Individul va executa o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile. Magistraţii l-au achitat pentru infracţiunea de omor, în forma tentativei.
Complicele său, Nicolae Mehala, a primit 4 luni închisoare pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, pedeapsă care i-a fost suspendată. Lorincz a fost iniţial ares­tat preventiv, apoi judecat sub o măsură preventivă mai blândă pentru tentativă de omor, după ce şi-a călcat intenţionat ve­cinul cu un autoturism. Individul alături de un alt prieten şi victima au băut într-un local din Simeria, ca mai apoi să ajungă la ceartă. Nicolae Mehala, de 24 de ani, ar fi pus victima, un bărbat de 43 de ani, la pământ lovind-o cu pumnii şi picioarele, iar Lorincz a urcat la volanul autoturismului şi a trecut peste cel bătut. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare