A încercat să jefuiască un minor

12 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment

 

Poliţia Oraşului Petrila a fost contactată de o femeie în legătura cu fiul ei, de 14 ani, care a fost agresat  în Parcul Pensionarilor, din Petrila.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a stabilit că minorul se afla singur pe acoperişul fostei clădiri în care a funcţionat popicăria din Parcul Pensionarilor, iar un tânăr i-a sustras telefonul  mobil din  buzunarul pantalonilor.

Minorul le-a relatat poliţiştilor că i-a cerut tânărului să îi restituie telefonul, însă respectiva persoană a refuzat, motiv pentru care i-a solicitat să-i restituie cardul de memorie din telefon. În timp ce tânărul desfăcea telefonul, minorul l-a lovit peste mână, moment în care tânărul a scăpat telefonul, iar acesta s-a desfăcut  în mai multe bucăţi. Minorul a luat  acumulatorul telefonului de pe jos, în timp  ce tânărul a luat telefonul şi cardul telefonului, după care l-a lovit pe minor, cerându-i şi acumulatorul.

În momentul respectiv a sosit prietena minorului, care i-a solicitat tânărului să restituie acestuia telefonul mobil, în caz contrar aceasta afirmând că va sesiza poliţia. Tânărul i-a restituit minorului telefonul mobil, însă fară cardul cardul de memorie.

Poliţiştii au demarat o serie de verificări în zonă şi au reuşit, în scurt timp, să îl găsească pe tânărul în cauză, un petrilean de 19 ani. De asemenea, poliţiştii au recuperat şi cardul de memorie. (Adriana Clej)

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Minor jefuit în vestul țării | 12 mai 2018

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Berbeceanu câștigă în procesul intentat împotriva fostului șef al SRI Alba

   Fostul șef al SRI Alba, Ioan Tarnu, îi va plăti daune morale lui Traian Berbeceanu pentru declarațiile pe care...

A murit jurnalistul Ştefan Ciocan

    O veste tristă s-a răspândit rapid în această seară în rândul presei hunedorene şi prin intermedeiul ei în...

Anunţ finanţe 1, 11.05.2018

Închide