Tâlharul de la cazinou, băgat la puşcărie

12 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

Poliţiştii oraşului Aninoasa au avut o acţiune în urma căreia au prins un tânăr de 22 de ani,  din Aninoasa. Pe numele acestuia Curtea de Apel din Oradea a emis, în 09.05.2018, un mandat de executare a închisorii prin care a fost condamnat la un an şi 8 luni de închisoare, pentru tentativă de tâlhărie calificată în formă continuată.

       Daniel Minea (foto),a fost condamnat iniţial de Judecătoria Oradea  la un an şi opt luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată în formă continuată. Instanţa a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale pe un termen de trei ani, dar şi frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Hunedoara. Însă procurorii au făcut apel, cerând ca acesta să execute pedeapsa în penitenciar, iar Curtea de Apel le-a admis cererea.

Fapta pentru care a fost condamnat definitivMinea a fost comisă la data de 10.10.2017. Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, purtând pe față o cagulă neagră, a intrat în incinta unei săli de jocuri din Oradea, unde a amenințat-o cu un pistol, tip airsoft pe angajata sălii și i-a solicitat banii din casierie. Angajata a strigat după ajutor, iar tânărul a părăsit locul faptei fără să sustragă bani sau bunuri. În aceeaşi noapte, tânărul a intrat într-o altă sală de jocuri din Oradea unde, de asemenea, i-a amenințat cu același pistol pe angajații sălii, cărora le-a solicitat banii din casierie, dar întrucât aceștia au acționat butonul de panică, acesta a părăsit fugit, fiind prins de poliţiştii orădeni nu departe de locul faptei.

Anterior tentativei de jaf de la Oradea, Minea Daniel a reuşit să jefuiască un cazinou din municipiul Petroşani, folosindu-se de un cuţit. A furat circa 30.000 de lei şi în acest caz a avut şi un complice. Atât el, cât şi cel care l-a ajutat să se facă nevăzuţi, sunt judecaţi la Petroşani pentru tâlhărie calificată.

Daniel Minea a fost depus de poliţişti în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei privative de libertate.(Adriana Clej)

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A încercat să jefuiască un minor

  Poliţia Oraşului Petrila a fost contactată de o femeie în legătura cu fiul ei, de 14 ani, care a...

Berbeceanu câștigă în procesul intentat împotriva fostului șef al SRI Alba

   Fostul șef al SRI Alba, Ioan Tarnu, îi va plăti daune morale lui Traian Berbeceanu pentru declarațiile pe care...

A murit jurnalistul Ştefan Ciocan

    O veste tristă s-a răspândit rapid în această seară în rândul presei hunedorene şi prin intermedeiul ei în...

Închide