Actualitate

A bătut vânzătoarea că nu i-a dat bere rece

Un hunedorean a ajuns în arest, după ce a snopit în bătaie o vânzătoare. Totul s-a petrecut deoarece bărbatul s-a enervat că vânzătoare nu avea bere rece, motiv pentru care a început să o lovească cu pumnii și cu picio­arele.

A recidivat
„La data de 24 octombrie 2022, ora 17:18, Poliţia municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un bărbat care i-a cerut să aces­teia să îl servească cu o băutură alcoolică rece. Pentru că vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii și picioarele doborând-o la pământ”, a declarat Carla Strujan de la IPJ Hunedoara.
„După comiterea faptei, polițiștii Birou­lui de Investigaţii Criminale din ca­drul Poliţiei municipiului Hunedoara, în urma cercetărilor penale si a investiga­ţiilor operative, au reuşit identificarea și depistarea autorului respectiv un băr­bat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, după ce în urmă cu câțiva ani a comis pe raza municipiul Hunedoara același gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, pentru care a primit o amendă penală”, mai spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În data de 27 octombrie 2022, autorul agresiunii a fost reţinut pentru o peri­oadă de 24 de ore, ulterior fiind prezen­tat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de luare a măsurilor legale ce se impun.
În data de 28 octombrie 2022, jude­cătorul de drepturi și libertăți a dispus faţă de autorul agresiunii măsura ares­tării preventive pentru o perioadă de 30 zile.