ActualitateFlash

„Striperul” din Vulcan a ajuns director

Dana Istudor

Exploatarea Minieră Vulcan are un nou director, în persoana lui Aurelian Enache (foto), nimeni altul decât fostul lider de sindicat al minei. Enache a fost implicat într-un scandal, după ce pe Internet a fost postat un filmuleţ în care „eroul” era liderul de sindicat şi care presta în faţa a zeci de femei angajate la mină, un număr de striptease. Prins de atmosferă, Aurelian Enache, la sfârşitul numărului a rămas doar în chiloţi, însă escapada lui nu i-a afectat numirea pe post.

Decizia a fost semnată de către directorul general al Companiei Naţionale a Huilei Petroşani, Constantin Jujan, iar Enache şi-a preluat postul după ce E.M. Vulcan a rămas fără conducere încă din data de 10 martie a.c., în urma pensionării inginerului Dan Iosif Surulescu. Totuşi, din cauza numărului de striptease, Aurelian Enache a fost exclus din PNL şi a demisionat şi din funcţia de consilier al municipiului Vulcan.

O altă schimbare în conducerea subunităţilor miniere aparţinătoare Companiei Naţionale a Huilei din Petroşani a fost operată la Mina Petrila. Aici a fost numit ca director Mihai Ermoiu, după ce fostul director, Paulian Furtună a fost eliberat din funcţie, în data de 22 februarie 2010.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura