„Politica bate sportul“

29 iunie 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05 victor leu icsh (7)

Nicolle Ebner

Consilierul judeţean Victor Leu (foto), vicepreşedinte PRM Hunedoara, critică PSD pentru schimbarea marii sportive Marieta Ilcu de la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport (DJS) Hunedoara.
Coaliţia locală, criticată
Propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara (CJH), Mircea Ioan Moloţ, de recompensare a Marietei Ilcu cu Diploma de “Excelenţă” pentru bogatul palmares sportiv, precum şi pentru proeminenta personalitate a sportivei de înaltă performanţă, a fost votată în unanimitate de consilierii judeţeni, la şedinţa de vineri. Gestul preşedintelui CJH a avut scopul de a repara gafa monumentală a politicienilor din alianţa PSD-PDL, care, în ciuda palmaresului şi experienţei, au abandonat-o pe Marieta Ilcu, din motive politice, schimbând-o din funcţie. „Este «lăudabil» comportamentul consilierilor PSD, care au votat iniţativa de acordare a Diplomei de Excelenţă. Tot la fel de «lăudabilă» este şi iniţiativa de a o da jos din funcţie de doamna Marieta Ilcu. Doamna sportului hunedorean a mulţumit tuturor consilierilor judeţeni, lucru care a arătat încă o dată că politica bate sportul. Dacă PSD ţinea la ea şi îi aprecia cu adevărat palmaresul sportiv şi activitatea desfăşurată la conducerea DJS, trebuia să o menţină în funcţie. Laudele după schimbare sunt tardive şi ipocrite. Normal era ca Marieta Ilcu să-şi continue activitatea în funcţia de conducere a DJS Hunedoara”, declară consilierul judeţean PRM, Victor Leu.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. cetatean spune:

    Ce grijuliu sunteti cu sportul d-le Leu ?!! Dar cu complexul sportiv Constructorul care apartine societatii pe care o conduceti , de ce nu sunteti la fel ? Dar cu sala de sport in care ati vrut sa bagati comert cu chinezisme ? Dar cu sportivii de la Constructorul de care nici nu va pasa ( vezi caiac – canoe , tenis , lupte , box ,etc)si pe care i-ati trimis la cersit pe la tot felul de usi ? Sunteti jenanti si d-voastra si Mihai Leu pentru demagogia pe care o manifestati. Totul la voi nu sunt decit povesti de campanie electorala . Dar nu mai puteti pacali pe hunedoreni !!!!

  2. Mitu spune:

    Mai “cetatene” mai , ce-ai tu cu ast’ Leu , ce-ai tu cu impresionantele sale realizari de la ICSH ? Tu nu vezi sau nu stii ca el , ca membru marcant , ca lider PRM , si prin aceasta declaratie , este purtatorul de cuvant al puterii (liberale) de la CJ HD ? Nu ti-ai dat seama ca el si ailalti lideri PRM sunt de fapt portavocea lu’ Molot ? Daca esti chior stai in banca ta si nu mai deranja membrii si sustinatorii PRM cu critici si apropouri acuzatoare la adresa liderilor lor !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a deschis hotelul „TERMAL“ din Geoagiu-Bãi

Staţiunea Geoagiu-Băi s-a mai îmbogăţit cu un hotel de trei stele, renovat la standarde europene. Este vorba de hotelul „TERMAL”,...

Gura lumii – 29.06.2009

Vorbesc gurile rele că unul dintre reprezentanţii din eşalonul secund al guvernului în teritoriu - care în văzul lumii afişează...

Nu au reusit sã mituiascã politistii

Sâmbătă, doi tineri din Arad, opriţi de un echipaj al Poliţiei Rutiere Hunedoara, pe DN 7, la Leşnic, au vrut...

Închide