Sport

„Mureşul” a intrat la apă

Ciprian Marinuţ

Echipa deveană a pierdut fără drept de apel, scor 1-4 (1-2), meciul disputat ieri, în deplasare, cu UTA Arad şi rămâne pe loc retrogradabil în clasamentul ligii secunde, seria vest.

Au trăit doar printr-un junior

Cum posibilitatea de a câştiga la masa verde s-a spulberat, întrucât UTA a obţinut păsuire din partea creditorilor, Mureşul a avut misiunea de a încerca să agonisească ceva în lupta pentru evitarea retrogradării pe terenul de joc. Numai că UTA, aflată în cursa pentru promovare, a făcut un joc pragmatic şi organizat şi le-a retezat devenilor orice pretenţii la punctele puse în joc. Arădenii, înţelept aşezaţi în teren de Ionuţ Popa, au condus cu 2-0, după primele 35 de minute de joc. Tobă (25) a deschis scorul, după ce şutul său respins de portarul devean C. Moldova l-a lovit în spate pe Dosan şi a intrat în plasă, iar Batin (35) a majorat diferenţa, după o acţiune a lui Tobă şi o pasă cu capul de la Ţucudean. Mureşul a înviat în ultimul minut al reprizei, prin golul cu capul, marcat de juniorul Al. Dan (45), component al naţionalei under 17, însă a picat iar în agonie după pauză.

Golul de 3-1 a venit după o fază de curtea şcolii. Portarul arădean Bălgrădean a degajat până în faţa careului devean, iar Tobă (55) a profitat de neatenţia fundaşilor adverşi şi l-a lobat spectaculos pe Moldovan. Scorul final, 4-1, a fost stabilit de Năbădan (79) cu un şut din şase metri, după ce a fost servit de Drida.

Mureşul: C. Moldovan – Opriceană (46 Golguţ), Goia (69 Petresc), Dosan, Câmpean (72 Bocman) – Vajda, Dan, Grigoruţă, Tîrnovean – Apetri, Bajko. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura