Actualitate

„Mulţumesc celor care au înţeles că este nevoie de schimbare”

crin-antonescu1

Preşedintele PNL, Crin Antonescu (foto), a mulţumit, într-o declaraţie făcută la sediul PSD, celor care au mers duminică la vot şi au înţeles că „este nevoie de schimbare“, eliberând România şi dându-i o şansă pe care oamenii politici nu au voie să o rateze.
„Domnule preşedinte al României, vă felicit şi Dumnezeu să vă dea puterea de a începe un capitol nou şi bun în istoria României. Mulţumesc şi eu tuturor românilor care au mers azi la vot şi şi-au spus cuvântul, aşa cum e normal, aşa cum e democratic. Mulţumesc mult celor care au înţeles că este nevoie de schimbare şi care, prin votul lor, au eliberat România şi i-au dat o şansă pe care noi, oamenii politici, nu avem voie să o ratăm“, a declarat Antonescu, după anunţarea exit-poll-urilor care îl dau câştigător pe Mircea Geoană. Antonescu a spus că noua echipă va „reconstrui România“, încrederea în instituţii, economia.
„Mulţumesc şi eu, în numele partidului meu, în numele meu, celor care au venit la vot, indiferent pe cine au votat. Ei şi-au spus cuvântul, aşa cum e normal şi democratic. (…) În frunte cu preşedintele României ales azi, Mircea Geoană, vom reconstrui România – încrederea, economia, instituţiile“, a spus Crin Antonescu. Totodată, liderul liberal le-a cerut colegilor de partid „să stea pe metereze şi în această noapte grea şi să păzească voturile oamenilor“, astfel încât, să existe o numărătoare corectă. „Succes, domnule preşedinte. Vă mulţumesc, dragii mei, Doamne, ajută!“, a spus preşedintele PNL în finalul declaraţiei sale.

One thought on “„Mulţumesc celor care au înţeles că este nevoie de schimbare”

 • Vedeti, desi ati renuntat la mine, eu imi continui lupta de liberala pe blogul meu. 🙂

  [Inainte de validare]

  Cu Basescu presedinte, am avea un an fierbinte!
  Bineînţeles că vorbesc despre anul care vine.

  Fără a face prea mult zgomot, aştept şi eu cu înfrigurare validarea viitorului preşedinte. Personal, nu am ce pierde pentru că, material vorbind, nu am nimic de o mare valoare.

  Moral, nu am ce pierde pentru că nu am luat cu uşurinţă decizia de a vota cu Geoană. La fel ca mulţi alţii. L-am avut pe Crin ca alternativă însă oamenilor li s-a părut fără importanţă modul în care Băsescu s-a purtat în calitate de preşedinte: o purtare de cartofor, după cum am mai spus.

  Dacă oamenii ar fi fost atenţi la toţi cei cinci ani de conducere băsesciană ar fi reuşit să întrezărească nocivitatea acestui personaj pentru care România modernă este cea pe care o face el singur (!?).

  Chiar dacă ar câştiga ar trebui să conştientizeze că totuşi sunt aproximativ 5 milioane de români care nu-l vor. Sper ca aceşti români să se mobilizeze şi, în cazul în care improbabilul se va petrece, să devină mai activi ca societate civilă. E tot ce pot spera. Cel puţin asta am eu de gând să fac.

  Dacă destinul va fi de partea lui Geoană, nu trebuie să uităm că aproximativ 5 milioane de români vor arăta cu degetul spre cei care au votat Proiectul Iohannis şi, în acest caz, tot trebuie să ne mobilizăm ca societate civilă şi să ţipăm şi între alegeri.

  Dacă destinul va fi de partea lui Băsescu clar, ne va aştepta o mare instabilitate: este posibilă dizolvarea Parlamentului, probleme cu Fondul, din nou iniţiativa suspendării Preşedintelui şi mai imaginaţi-vă şi voi alte ipostaze… Tot aici ar intra şi migrarea unor liberali sau pesedei spre PDL. Cei care au interese sau care visează la cine ştie ce favoruri. Urâtă treabă. Le-am spus celor care l-au votat pe Băsescu sau care n-au votat şi care prevăd că PNL-ul „va dispărea” că şi dacă „dispare” PNL-ul nu va dispărea liberalismul. Că sub o forma sau alta liberalii se vor mobiliza şi se vor coagula într-o altă formaţiune liberală, clar, alta decât PDL-ul.

  Nu-mi doresc un an fierbinte. Îmi doresc un an în care să ne apucăm de treabă…

  ––––––

  cartofor= trişor (în acest caz, jucător-trişor)

  ––––––-

  Recomandarea zilei: nuclearr [totuşi, Proiectul Iohannis, nu Geoană, nu? :)]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura