Politica si administratie

„Direcţiile deconcentrate trebuie eficientizate”

Subprefectul Dorin Gligor (foto) susţine că acţiunea de eficientizare a direcţiilor deconcentrate continuă în judeţ, după ce s-au făcut disponibilizări în mai multe unităţi.

„Banul public nu se cheltuie aiurea“

„Sunt mai multe direcţii deconcentrate unde s-au făcut reduceri de personal, şi asta înseamnă cel puţin financiar, că banul public nu se cheltuie aiurea. Nu se fac economii enorme, dar, totuşi, sunt cheltuieli mai mici. De exemplu, dacă nu s-ar fi făcut o reorganizare în sistemul public, în condiţiile în care mediul privat este în dificultate, am fi avut probleme mult mai mari. O astfel de problemă este reorganizarea spitalelor. Vorbim în multe cazuri de un management defectuos al unităţilor medicale şi acolo trebuie să se intervină”, a declarat subprefectul judeţului.

Dorin Gligor a declarat că în prezent se fac reduceri de personal în cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Controlul Alimentelor, numărul posturilor reducându-se aici cu 10. (S. Popa)

One thought on “„Direcţiile deconcentrate trebuie eficientizate”

  • Deja ne-a spart domnul subprefect. Vorbeste de directiile deconcentrate si ne-a dus direct la spitale, ca acolo e buba neagraiar in final la DSV s-au redus 10 posturi.
    Este penibil si alea or fi fost de femei de serviciu si ceva muncitori de la intretinere.
    Vorbiti de functii de conducere, de sefi care nu au nici o persoana in subordine si aratati ca s-a redus cel putin 25 % din personal, ca sa VA CREDEM !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura