„Direcţiile deconcentrate trebuie eficientizate”

28 ianuarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Subprefectul Dorin Gligor (foto) susţine că acţiunea de eficientizare a direcţiilor deconcentrate continuă în judeţ, după ce s-au făcut disponibilizări în mai multe unităţi.

„Banul public nu se cheltuie aiurea“

„Sunt mai multe direcţii deconcentrate unde s-au făcut reduceri de personal, şi asta înseamnă cel puţin financiar, că banul public nu se cheltuie aiurea. Nu se fac economii enorme, dar, totuşi, sunt cheltuieli mai mici. De exemplu, dacă nu s-ar fi făcut o reorganizare în sistemul public, în condiţiile în care mediul privat este în dificultate, am fi avut probleme mult mai mari. O astfel de problemă este reorganizarea spitalelor. Vorbim în multe cazuri de un management defectuos al unităţilor medicale şi acolo trebuie să se intervină”, a declarat subprefectul judeţului.

Dorin Gligor a declarat că în prezent se fac reduceri de personal în cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Controlul Alimentelor, numărul posturilor reducându-se aici cu 10. (S. Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. tavi spune:

    Deja ne-a spart domnul subprefect. Vorbeste de directiile deconcentrate si ne-a dus direct la spitale, ca acolo e buba neagraiar in final la DSV s-au redus 10 posturi.
    Este penibil si alea or fi fost de femei de serviciu si ceva muncitori de la intretinere.
    Vorbiti de functii de conducere, de sefi care nu au nici o persoana in subordine si aratati ca s-a redus cel putin 25 % din personal, ca sa VA CREDEM !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minerii din Livezeni s-au blocat în subteran

Nemulţumiţi de faptul că zilele de sâmbătă lucrate nu mai sunt plătite dublu, aşa cum era până acum, minerii de...

Colapsul civilizaţiei europene…?

Nu va fi vorba despre calendare mayaşe şi alte speculaţii, ci despre un text pe care l-am primit de la...

Spitalul din Haţeg, modernizat pas cu pas

Ieri, primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, a bifat o nouă realizare, din şirul celor menite să asigure locuitorilor din oraşul...

Închide