„Aurul“ este la putere în fotbalul mic

Ciprian Marinuţ

Echipa Aurul Brad a avut un parcurs perfect în primele patru etape ale Ligii a IV-a Hunedoara şi e lideră, cu maximum de puncte. Startul de campionat în cele două serii ale Ligii a V-a a fost marcat de o „sete de goluri”, în prima etapă înregistrându-se o medie de aproape cinci reuşite pe meci.

Două echipe perfecte
Trupa din Brad e la fel de strălucitoare ca şi aurul în acest start de sezon. Cu un lot omogen, ce îmbină experienţa veteranilor cu elanul tinerilor, Aurul Brad are punctaj maxim în campionat, după patru victorii în tot atâtea etape. Ultima victimă a trupei antrenate de Alin Gomoi a fost Aurul Certej, învinsă cu 1-0, după golul lui Viorel Miclean. „Moţii” merg ceas şi au un golaveraj de invidiat, cu nouă goluri marcate şi nici unul primit. „Aurul“ este urmată în clasament de CS Vulcan şi Minerul Uricani. Echipa vulcăneană se laudă şi ea cu o linie de clasament perfectă, însă are un joc mai puţin disputat, aşa că a strâns doar nouă puncte. Formată în mare măsură din juniori, Minerul Uricani a urcat pe locul trei după victoria surpriză cu Universitatea Petroşani şi este revelaţia startului de sezon.

 

Eficacitate de top în Liga a V-a
Cele 24 de echipe care au jucat, în weekend, în prima etapă a celor două serii ale Ligii a V-a, au dovedit o poftă de gol demnă de laudă. Astfel, în seria I, s-au marcat 35 de goluri în şapte meciuri şi s-a înregistrat o medie de cinci goluri pe meci, iar în seria a II-a, s-au înscris 23 de goluri în cinci partide, ceea ce reprezintă o medie de 4,8 goluri pe meci. Trebuie remarcat că până şi în partidele cu cele mai puţine goluri s-a înscris de două ori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.