Traficanţii de haşiş au fost condamnaţi

Cristina Ghenea

Cei şase traficanţi de droguri din Mureş, prinşi în timp ce încercau să vândă 1,4 kilograme de haşiş pe teritoriul judeţului nostru, au fost condamnaţi. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus pedepse cuprinse între doi şi patru ani de închisoare.

Potrivit sentinţei date ieri, Jozsef Mureşan este cel care a primit cea mai mare pedeapsă, astfel că acesta va fi nevoit să îşi petreacă următorii patru ani de zile în închisoare. De asemenea, magistraţii hunedoreni au dispus ca Laszlo Bereş, Ioan Kalo şi Barna Bârna să fie închişi pe o perioadă de trei ani de zile, în timp ce Sergiu-Gabriel Spătaru şi Francisc-Andrei Varga au primit câte doi ani de închisoare.   
Cei şase traficanţi au fost capturaţi în 10 august 2011, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze „marfă” adusă din Spania. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, inculpaţii pot declara apel împotriva hotărârii magistraţilor, în termen de 10 zile de la comunicarea deciziei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.