Zoltan Lacataş şi-a depus mandatul

26 ianuarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Carmen Cosman

Preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş (foto), şi-a depus mandatul de preşedinte, ca urmare a unor nemulţumiri acumulate. Lacataş rămâne în structura de conducere a LSMVJ, iar o decizie finală va fi luată la Conferinţa din data de 19 februarie.

În urma unor nemulţumiri acumulate în timp, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş, a decis să îşi depună mandatul din postul de preşedinte al organismului sindical. Deşi a precizat că este o decizie unilaterală, Lacataş a recunoscut, totuşi, că sunt chestiuni care s-au acumulat şi care i-au influenţat decizia. „Sunt o serie de protocoale care au fost încheiate şi în care am convenit asupra anumitor chestiuni şi care au fost încălcate. De asemenea, direcţia pe care ne-o impun unii nu este una corectă, din punctul meu de vedere”, a precizat liderul minerilor din Valea Jiului. Pe de altă parte, acesta a afirmat că au fost şi atacuri repetate împotriva lui, venite chiar din interiorul LSMVJ. Decizia finală va fi luată în data de 19 februarie, când este programată o conferinţă a LSMVJ în care se va discuta această problemă.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Minerii Vaii Jiului spune:

    Daca vor ramane drepturile noastre ale minerilor sa ramana in continuare lider daca nu sa se faca alegeri in care sa voteze toti membri de sindicate care vor , nu prin smecheria cu Delegati.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Club Jiul dă startul amicalelor

Ocupanta locului secund în Liga a IV-a, Club Jiul Petroşani, va susţine primul joc de verificare din noul an, mâine,...

Au valoare şi pe plan extern

Tenismenele Maria Orban şi Roberta Naicu de la SCM Deva au câştigat finala de dublu a Campionatelor Internaţionale ale României,...

Dezbatere publică eşuată, la Lupeni

Nici un cetăţean sau organizaţie non-guvernamentală nu şi-au manifestat interesul de a participa la dezbaterea publică organizată pe tema bugetului...

Închide