ActualitateFlash

Zoltan Lacataş şi-a depus mandatul

Carmen Cosman

Preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş (foto), şi-a depus mandatul de preşedinte, ca urmare a unor nemulţumiri acumulate. Lacataş rămâne în structura de conducere a LSMVJ, iar o decizie finală va fi luată la Conferinţa din data de 19 februarie.

În urma unor nemulţumiri acumulate în timp, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataş, a decis să îşi depună mandatul din postul de preşedinte al organismului sindical. Deşi a precizat că este o decizie unilaterală, Lacataş a recunoscut, totuşi, că sunt chestiuni care s-au acumulat şi care i-au influenţat decizia. „Sunt o serie de protocoale care au fost încheiate şi în care am convenit asupra anumitor chestiuni şi care au fost încălcate. De asemenea, direcţia pe care ne-o impun unii nu este una corectă, din punctul meu de vedere”, a precizat liderul minerilor din Valea Jiului. Pe de altă parte, acesta a afirmat că au fost şi atacuri repetate împotriva lui, venite chiar din interiorul LSMVJ. Decizia finală va fi luată în data de 19 februarie, când este programată o conferinţă a LSMVJ în care se va discuta această problemă.

One thought on “Zoltan Lacataş şi-a depus mandatul

  • Daca vor ramane drepturile noastre ale minerilor sa ramana in continuare lider daca nu sa se faca alegeri in care sa voteze toti membri de sindicate care vor , nu prin smecheria cu Delegati.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura