Club Jiul dă startul amicalelor

26 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Ocupanta locului secund în Liga a IV-a, Club Jiul Petroşani, va susţine primul joc de verificare din noul an, mâine, 27 ianuarie, de la ora 11.00, în compania grupării Minerul Mătăsari (Liga a III-a).

Multe jocuri test

Partida va avea loc pe terenul de zgură din cadrul complexului „Jiul” şi va fi urmată de un alt joc test la Târgu Jiu, cu Jiul Rovinari. „Vom avea un program cu mai multe meciuri de verificare, printre care şi unul cu Pandurii II Târgu Jiu. În această perioadă, voi testa mai mulţi jucători, printre care şi un fundaş central de la Işalniţa, Adrian Gheorghiţă”, a declarat antrenorul principal Daniel Huza.

Tehnicianul a mai afirmat că trei jucători s-au prezentat la antrenamente cu kilograme în plus. Cei în cauză au la dispoziţie două săptămâni pentru a da jos surplusul de greutate, în caz contrar vor fi amendaţi. „Nu sunt multe kilograme, de aceea nici nu am făcut mare tam-tam. Problema greutăţii va fi rezolvată în perioada aceasta de pregătire”, a precizat Huza.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Au valoare şi pe plan extern

Tenismenele Maria Orban şi Roberta Naicu de la SCM Deva au câştigat finala de dublu a Campionatelor Internaţionale ale României,...

Dezbatere publică eşuată, la Lupeni

Nici un cetăţean sau organizaţie non-guvernamentală nu şi-au manifestat interesul de a participa la dezbaterea publică organizată pe tema bugetului...

Lovită cu cuţitul în faţă de soţul ei

O femeie din municipiul Vulcan a ajuns la spital, după ce a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, chiar...

Închide