Actualitate

Ziua Porților Deschise, la Liceul din Geoagiu

Magdalena Șerban

Recent, Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu și-a des­chis porțile pentru a le arăta părinților și viitorilor elevi de ce a învăța în această școală este o oportunitate.
Astfel, au avut ocazia să fie gazde perfecte, totodată aducând un plus de informații folositoare despre pro­ce­du­rile de înscriere și despre procesul de admitere în instituția de învățământ care în ultimii ani și-a consolidat poziția în rândul unităților liceale care au be­ne­ficiat de numeroase investiții, dez­vol­tând nu doar partea de infrastructură, cât și cea educațională.

O alegere profesională
„Au fost momente deosebite la eve­ni­mentul nostru, dedicat viitorilor ab­sol­venți de clasa a VIII-a. Am avut plăcerea de a prezenta oferta noastră educațio­nală diversificată și baza materială mo­dernă, demonstrând angajamentul nos­tru de a oferi un mediu propice pentru învățare și dezvoltare. Mulțumim tutu­ror elevilor și profesorilor care au con­tribuit la organizarea impecabilă a aces­tui eveniment. Datorită vouă, Ziua Por­ților Deschise a fost un succes deplin. De asemenea, mulțumim Restaurant Noblesse care a venit în ajutorul nostru cu 60 de pizza, care au încântat papilele gustative ale tuturor celor prezenți. Ne bucurăm că am avut ocazia să vă cunoaștem și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în rândurile noastre în anul școlar următor. Împreună, vom construi un viitor strălucit ”, a transmis pro­fe­sorul Octav Cismaşiu (foto), directorul Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu. De la fermă, la seră cu sistem smart, dronă și multe alte dotări, aici, baza materială a luat am­ploare de la un an la altul.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura