Zilele Municipiului Brad

6 august 2010 | 4 Comentarii | Publicat in: Stiri


În acest weekend, tot municipiul Brad va fi în sărbătoare, întrucât administraţia locală va organiza concerte, lansări de carte şi o premiere a elevilor olimpici şi sportivilor cu performanţe, toate cu ocazia zilelor localităţii. Astfel, în data de 6 august, la Casa de Cultură, la ora 16, va avea loc o lansare de carte, iar sâmbătă 7 iulie, în Piaţa Centrală, brădenii vor putea urmări Festivalul Internaţional de Folclor Carpatica, la care participă reprezentanţi din Serbia, Turcia, Grecia, Italia, Franţa şi România. Tot în această zi vor avea loc recitaluri şi dansuri orientale, dar şi un concert Proconsul. Duminică, începând cu ora 16, în Piaţa Centrală, vor cânta Ionuţ Fulea, Mariana Deac, Tiberiu Ceia, Felicia Stoian, Liliana Laichici. În finalul acestui concert folcloric va avea loc tradiţionalul concurs al „Devoratorilor de Virşli”, iar mai apoi un recital extraordinar cu interpretul Lilo Fiorino, din Italia. (L. Botici)

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Consilier local spune:

  Spune Cazacule drept, cu cati lei ne-ai tras in piept? cat ai smanglit la Zilele Bradului, metropola social-democrata fara caldura in case iarna cand afara-i minus 20 de grade? Hotule, n u te mai satura D-zeu?

 2. Theo spune:

  Ce ai mai consilerule cu el ?
  Dece nu-l lasi sa se bucure si el cat mai poate de sarbatorile Bradului , nu ai auzit ca vor sefii lui de la PSD sa-l lepede de la sefia trandafiristilor hunedoreni?
  Poate ca , spera el , sa vina si micultitulescu si sa-l ghiftuiasca cu virsli si bere si , poate s-o indura de el si-l mai lasa sef.
  Ce rai sunteti voi motii cu primarele vost !
  Au nu stiti voi cat se lupta si se bate el pentru caldura voastra la iarna ,cate promisiuni fura el de la hainii portocalii cu-n singur trandafir , si ala ofilit ?
  Rusinica.

 3. camelia spune:

  Tipic romanesc!
  Toti stim ce trebuie sa faca altii si mai putin ce trebuie sa facem noi insine!!!

 4. rasturnica spune:

  Tu Camelia, tu, cand te speli pe dinti? Inainte sau dupa ce manci ***** ? ca-ti pute gura de misca toate nasurile de pe linia Brad Vata Deva, firi-a dracu de simpatica ce esti

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Voce unicã” de comunicare în situaţiile de urgenţã

Judeţul Hunedoara este primul din ţară care a pus la punct o procedură operaţională de comunicare în situaţii de urgenţă,...

Cercetat pentru înşelăciune

Un bărbat din Simeria este cercetat de poliţiştii de investigare a fraudelor, după ce o firmă de leasing din Bucureşti...

Minexfor Deva – 60 de ani de prospecţiuni şi explorări geologice

Astăzi, 6 august 2010, de Ziua Minerului, SC Minexfor S.A. Deva celebrează 60 de ani de la demararea activităţii de...

Închide