Sport

Obligaţi să câştige

Ciprian Marinuţ

Antrenorul echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, Alexandru Lupu, a declarat că studenţii au doar varianta victoriei în partida de mâine cu Poli Iaşi, pentru a putea rămâne în cursa pentru primele opt locuri şi implicit rămânerea în Liga I.

Se strâng rândurile
În faza grupelor, Ştiinţa şi Poli Iaşi s-au mai întâlnit de două ori, ambele formaţii câştigând câte o dată, astfel că scorul general este în acest moment egal, 1-1. În acest context, echipa care câştigă meciul de sâmbătă de la Petroşani devine favorită în lupta pentru supravieţuirea în primul eşalon valoric. „Nu avem voie să pierdem acest meci. Mă gândesc doar la victorie. Am pregătit bine partida. Am avut antrenamente intense toată săptămâna. În sfârşit, suntem şi noi în efectiv aproape complet. Au venit la antrenamente 28 de jucători, ceea ce nu poate decât să mă bucure”, spune Alexandru Lupu. Pentru partida cu ieşenii, „studenţii” pot conta şi pe serviciile căpitanul Daniel Cojocaru şi pe revenirea lui Liteanu. „Vor reveni doi jucători de bază, iar randamentul echipei va creşte semnificativ”, a spus Lupu.

Stimulent financiar
„Ştiinţa“ are promisă în caz de victorie şi o recompensă financiară atractivă. „Fără sprijinul financiar şi material al Universităţii Petroşani nu cred că am fi realizat mare lucru. Şi la acest meci băieţilor li s-a promis un bonus financiar. De asemenea, contăm şi pe sprijinul suporterilor, pe care îi rugăm să vină la meci, pentru că nu vor regreta. Vor vedea o partidă frumoasă”, a afirmat Alexandru Lupu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura