Zi mare pentru spitalul din Orăştie

12 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Primăria municipiului Orăştie a stabilit relaţii de înfrăţire şi colaborare cu oraşul Sliedrecht din Olanda, începând din anul 2003. În cadrul acestora, au fost întreprinse vizite şi schimburi de experienţe, relaţii care s-au extins şi asupra unor instituţii similare din cele două oraşe, cum ar fi cazul Spitalului Municipal Orăştie şi a spitalului olandez Albert Schwitzer.

Aşa că, doar ce au plecat elevii Colegiului Grienden din Olanda, veniţi în urma unui schimb cultural, că ştafeta de vizitatori a municipiului a fost preluată de o delegaţie formată din trei reprezentanţi ai spitalului olandez Albert Schwitzer. Vizita lor a presupus o mai bună cunoaştere a nevoilor spitalului din Orăştie, donarea unor aparate şi materiale medicale, dar şi semnarea protocolului de colaborare permanentă.

„Sunt foarte onorat pentru acest parteneriat şi le respect efortul de a ne vizita, în scopul consolidării colaborării. Le mulţumesc şi pe această cale pentru tot ajutorul oferit“, spune managerul spitalului, medicul Dan Mihail Sechi.

Sociabili şi foarte săritori, reprezentanţii spitalului olandez vor vizita toate secţiile unităţii sanitare din Orăştie, pentru a-şi creea o imagine mai detaliată asupra etapelor următoare ale susţinerii acestora. „Protocolul pe care l-am semnat astăzi constituie o dovadă clară că relaţiile municipiului Orăştie cu oraşul Sliedrecht din Olanda sunt mai strânse ca niciodată. Să fie într-un ceas bun!“, declară Alexandru Munteanu, primarul municipiului Orăştie.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Maraton prin studiouri

Mă uit la Antena 3. E după-amiaza, nu mai ştiu exact ziua, parcă duminică. În studio, printre invitaţi, tânărul Dan...

Dava Deva a urcat pe podium

Noua şi singura echipă de futsal din judeţ, Dava Deva, a câştigat ambele partide disputate în cadrul celui de-al doilea...

Au ratat derby-ul, din cauza unui concert

Cântăreţii Kamara şi Andrei Ştefănescu, componenţii formaţiei „Alb Negru“, au lipsit din lotul echipei Universitatea Petroşani la meciul cu Jiul,...

Închide