Zeci de petrecăreţi amendaţi

Nu mai puţin de 29 de hunedoreni au fost amendaţi pentru că au luat parte la un eveniment privat, deşi asemenea întruniri sunt interzise din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.
Totodată, poliţiştii hunedoreni au derulat, pe raza judeţului, atât în mediul urban cât şi rural, acţiuni de verificare a măsurilor sa­ni­tare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2, iar pentru neregulile con­sta­tate au fost aplicate 58 de sancţiuni con­travenţionale. Dintre acestea, 10 au fost pen­tru nerespectare măsurii de protecţie in­di­viduală, 19 pentru nerespectarea interdic­ţi­ilor privind deplasarea/libera circulaţie, una pentru fapte de natură economică şi 29 pentru participarea la activităţi în spaţiul pri­vat pentru care au fost instituite inter­dicţii. Valoarea totală a amenzilor acordate pe parcursul unei singure zi a fost de 23.000 de lei, a informat IPJ Hunedoara. (M. G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reţeaua de canalizare a ajuns un coş de gunoi

Reţeaua de canalizare este tot mai des un imens coş de gunoi, susţin reprezentanţii operatorului APA Prod. “Informăm uti­li­zatorii serviciului,

A tâlhărit o bătrână care-i întinsese o mână de ajutor

În cele din urmă femeia lovită şi jefuită l-a iertat pe făptaş şi în faţa judecătorului „pen­tru a nu-i strica

Eliminaţi ca să nu se producă o nenorocire

Doi fagi aflaţi într-o stare avansată de de­gradare au fost tăiaţi de pe terasa a patra a cetăţii dacice Sarmizegetusa

Închide