S-a băgat singur în probleme

Un şofer din municipiul Lupeni a dat în judecată Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara pe motiv că nu mai poate conduce.
Acesta a cerut să-i fie preschimbat per­misul de conducere, a primit o dovadă de cir­culaţie cu valabilitatea de două săptă­mâni iar apoi au apărut problemele. Per­misul prezentat pentru preschimbare era emis în Serbia, şi avea o valabilitate până în noiembrie 2021. Poliţiştii hunedoreni de la Înmatriculări au trecut la verificarea auten­ti­cităţii lui prin Ambasada Republicii Serbia la Bucureşti, iar răspunsul primit de la auto­rităţile din străinătate arată că permisul eli­berat bărbatului din Lupeni nu este auten­tic. Prin urmare, a fost sesizat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara pentru luarea măsurilor potrivit competenţei, iar în cauză se fac cercetări pentru infracţiunea de fals. Bărbatul a cerut Tribunalului Hune­doara să emită o ordonanţă preşedinţială prin care să-i fie prelungită dovada de cir­cu­laţie până când îi va fi preschimbat per­misul de conducere, cerere fiind respinsă. Instanţa a luat în calcul inclusiv faptul că do­cumentul ar putea fi fals, dar şi că ”ce­rinţa urgenţei nu este dovedită în condiţiile în care, permisul de conducere prezentat de reclamant este valabil până la data de 24 noiembrie 2021” şi a respins acţiunea bărbatului. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zeci de petrecăreţi amendaţi

Nu mai puţin de 29 de hunedoreni au fost amendaţi pentru că au luat parte la un eveniment privat, deşi

Reţeaua de canalizare a ajuns un coş de gunoi

Reţeaua de canalizare este tot mai des un imens coş de gunoi, susţin reprezentanţii operatorului APA Prod. “Informăm uti­li­zatorii serviciului,

A tâlhărit o bătrână care-i întinsese o mână de ajutor

În cele din urmă femeia lovită şi jefuită l-a iertat pe făptaş şi în faţa judecătorului „pen­tru a nu-i strica

Închide