Reţeaua de canalizare a ajuns un coş de gunoi

Reţeaua de canalizare este tot mai des un imens coş de gunoi, susţin reprezentanţii operatorului APA Prod. “Informăm uti­li­zatorii serviciului, că este interzisă arun­ca­rea în canalizare a gunoiului menajer, a şerveţelelor umede, discurilor demachiante, beţişoarelor de urechi, scutecelor şi altor pro­duse de igienă personală, a resturile ali­mentare, obiectelor casnice mărunte, ma­terialelor plastice (în special pungi) precum şi articolelor de îmbrăcăminte, a uleiurilor uzate şi a produselor inflamabile, a gră­si­milor, a corpurilor solide a căror cantitate provoacă depuneri sau blochează curgerea normală.
De cele mai multe ori conductele se în­fundă, devenind o problemă chiar pentru cei care aruncă deşeurile sau pentru vecinii aces­tora.
CANALIZAREA NU ESTE COŞ DE GUNOI!”, anunţă societatea APA PROD SA.
Vă prezentăm rezultatul acţiunilor săp­tă­mânale de verificare şi curăţare a Staţiilor de Pompare a Apelor Uzate de pe raza de ope­rare a Sectorului Deva – zona Dorobanţi, stra­da Scărişoara şi satul Şoimuş. (A. Năstase)

One thought on “Reţeaua de canalizare a ajuns un coş de gunoi

  • 7 aprilie 2021 la 7:27
    Permalink

    Și noi trebuie să avem grijă de canalizare. E adevărat că e datoria firmelor să o curețe și să o întrețină. Dar noi nu trebuie să le facem viața grea. Asta cred că se întâmplă în toată țara, din păcate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A tâlhărit o bătrână care-i întinsese o mână de ajutor

În cele din urmă femeia lovită şi jefuită l-a iertat pe făptaş şi în faţa judecătorului „pen­tru a nu-i strica

Eliminaţi ca să nu se producă o nenorocire

Doi fagi aflaţi într-o stare avansată de de­gradare au fost tăiaţi de pe terasa a patra a cetăţii dacice Sarmizegetusa

Sediul administrativ din Crişcior, într-un proces de extindere şi modernizare

Magdalena Şerban Declarată campioană în atragerea de fonduri europene, conducerea Primăriei Comunei Crişcior a considerat că după numeroase investiţii demarate

Închide