Zeci de jandarmi mobilizaţi pentru o copilă din Lupeni

13 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O fată în vârstă de 11 ani, din Lupeni, n-a mai ajuns acasă iar părinţii au dat alarma când au văzut că trecuse de miezul nopţii şi nu mai aveau nici un semn de la copilă.

Nu mai puţin de 38 de jandarmi de la detaşamentele din Valea Jiului au ”periat” municipiul Lupeni, pentru a da de urma fetei. ”S-a primit solicitare de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara pentru a asigura sprijin Poliţiei municipiului Lupeni la o acţiune de căutare a unei minore de 11 ani dispărută pe raza localităţii. La acţiunea de căutare au participat 32 de jandarmi din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Lupeni şi a Detaşamentului 6 Jandarmi Petroşani”, a precizat IJJ Hunedoara. După circa două ore şi jumătate de căutări, copila a fost găsită împreună cu un băiat de 13 ani în scara unui bloc din municipiul Lupeni, de către una dintre echipele de jandarmi constituite pentru căutarea acesteia. Fata alături de amicul ei au fost preluaţi de către poliţiştii din Lupeni şi încredinţaţi familiilor lor. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Magazin spart la Geoagiu. Hoţii au râvnit la salamul din galantare

Cinci tineri sunt cercetaţi într-un dosar de furt mai puţin obişnuit. Aceştia au spart un magazin din Geoagiu şi furat...

Gorjeanul care a tăiat cu maceta un tânăr din Deva, arestat preventiv

Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut pentru agresiunea comisă într-o pădure din judeţul Gorj, unde alături de...

Un şofer din Petroşani, implicat în două accidente grave

Un bărbat de 31 de ani, din Petroşani, a provocat un accident rutier în urma căruia a fost grav rănit....

Închide