Zeci de amenzi pentru nepurtarea măştilor de protecţie

18 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii împreună cu jandarmii, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi ai Inspec­to­ratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Direcţiei Sanitar Ve­terinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, au in­tensificat, la finele săptămânii trecute con­troalele privind modul în care se respectă măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Vizate au fost cu precădere zonele aglo­merate, centrele comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi mijloacele de transport în comun. Vineri au fost verificate peste 94 de societăţi comerciale, precum şi 84 de mij­loace de transport în comun. ”Pentru aba­terile constatate, au fost aplicate 47 de sanc­ţiuni contravenţionale (41 pentru neres­pec­tarea măsurilor de protecţie individuală şi 6 pentru fapte de natura economică), în valoa­re totală de 11.000 lei”, a informat IPJ Hune­doara. Alte 53 de amenzi au fosta date sâm­bătă pentru abateri, fiind verificate 67 so­cietăţi comerciale, valoarea totală fiind de 9.000 lei. Raziile vor continua, iar mai bine de 95 de patrule constituite din poliţişti jan­darmi şi poliţişti locali vor acţiona în zonele aglomerate. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu mai ştiu nimic de el

Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din judeţul Sibiu că, din...

Minoră accidentată de un mopedist băut şi fără permis

Individul de 34 de ani, din Orăştie, a fugit de la locul accidentului. Copila în vârstă de 8 ani a...

Hunedoreanul care şi-a ucis fosta iubită în centrul Timişoarei, condamnat la 25 de ani de închisoare

Maximilian Gânju Criminalul din municipiul Lupeni, George Cosmin Titiş (foto), a fost condamnat după ce şi-a urmărit, terorizat şi apoi...

Închide