Nu mai ştiu nimic de el

Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din judeţul Sibiu că, din data de 14.10.2020, de la ora 06:30, nu a mai putut lua legătura cu soţul său, Dumitru Duca, de 45 ani, din localitatea Tilişca, judeţul Sibiu (foto), şofer.
Acesta a plecat din localitatea Sălişte, ju­deţul Sibiu, cu autoturismul de serviciu spre o societate comercială din localitatea Sân­tu­halm, unde avea o cursă de efectuat. Poli­ţiştii au stabilit că în data de 14.10.2020, în jurul orei 12:00, bărbatul a fost văzut la sediul societăţii din localitatea Sântuhalm, unde a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care nu i-a fost permisă plecarea cu autoturismul de serviciu, acesta plecând pe jos în direcţia Simeria.
Semnalmente: bărbatul are aproximativ 1,8 metri, constituţie atletică, păr negru, ten măsliniu, ochi căprui, părul tuns scurt, iar la data plecării era îmbrăcat cu o geacă vişinie, pantaloni de culoare închisă şi o pereche de ghete de culoare neagră. Din momentul pri­mirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată măsura ur­măririi naţionale. Poliţiştii continuă activită­ţile de căutare şi le solicită tuturor celor care de­ţin informaţii utile anchetei, să apeleze de ur­genţă Poliţia la numărul unic 112. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.