Actualitate

Zece câştigători îşi primesc taxele înapoi

Livia Botici

În urma tragerii la sorţi, care a avut loc în data de 6 aprilie 2010, 10 deveni au câştigat sumele pe care le-au plătit cu cardul, către bugetul local, reprezentând taxele şi impozitele locale. Săptămâna aceasta, ei au fost validaţi, urmând ca în contul lor să se reîntoarcă banii daţi statului.

Premii până în 250 lei

Toţi participanţii la campania „Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la Primărie”, desfăşurată în perioada 4 ianuarie – 31 martie, care au îndeplinit condiţiile de acces, au participat automat la tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc, extragerea având loc, la începutul lunii trecute, în prezenţa unui notar public, la Cluj. Cei 10 deveni care s-au ales cu premii pentru că şi-au plătit dările cu cardul sunt: Anca Anghel, Liliana Gabor, Tudor Dumitru, Eli Todoresc, Ioan Costescu, Ana Rozor, Valentin Stăncioi, Elena Orosz, Ioan Stănculesc şi Monica Ionuţi.

„Premiile vor fi acordate celor norocoşi, prin alimentarea conturilor lor cu toată suma plătită prin card la Primărie, sau doar cu o parte din ea. Asta, pentru că, regulamentul prevede

că persoanele care au achitat către bugetul local taxe sau impozite mai mici de 250 de lei, vor primi toţi banii înapoi, iar cei care au plătit sume mai mari vor beneficia de premiul maxim, adică 250 de lei. Premiile vor intra în conturile câştigătorilor în 30 de zile de la anunţarea acestora”, a declarat Carla Popa, şeful Serviciului de Plăţi a Impozitelor şi Taxelor Locale, din cadrul Primăriei Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura