Zdrobit de BMW


Trei persoane au ajuns aseară în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Deva, în urma unui accident de circulaţie care s-a produs pe DN7, la ieşirea din municipiu, la intersecţia cu podul care duce la Şoimuş. Din cauza vitezei excesive, şoferul unui BMW, la o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o Dacie care circula regulamentar. Conducătorul BMW-ului avea permisul suspendat pentru consum de alcool.
Un alt eveniment rutier s-a petrecut ieri dimineaţă în municipiul Deva. Şoferul unui autoturism, în timp ce circula pe Calea Zarandului, a evitat un autotren care a schimbat direcţia de mers, fără să se asigure, şi a intrat în stâlpul semaforului. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul avea o concentraţie alcoolică de 0,81 mg/l în aerul expirat. (N.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primari amendaţi

Opt primari, viceprimari şi secretari din judeţul Hunedoara au fost amendaţi, deoarece nu au urmat cursurile pentru pregătirea în domeniul...

Salvat de la îngheţ de poliţiştii TF

Un om al străzii a fost găsit de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Simeria într-una dintre anexele clădirii Poliţiei TF.

Aberaţii referendare

„Referendar” vine de la referendum. Asta, ca să fie clar. Am auzit ieri la televizor un lider politic pe care

Închide