Sport

Zarandul Crișcior, noua campioana județeană la futsal

Duminică s-au desfășurat ultimele partide din cadrul campionatului ju­de­țean de fotbal în sală pentru seni­ori, competiție derulată sub tutela Aso­ciației Județene de Fotbal (AJF).

Au ratat foarte mult
Partidele au reunit formațiile ACS West Deva, CSC Sântămăria Orlea, A.S Zarandul Crișcior, A.S. Ponorul Vața și CFR Simeria, LPS Cetate Deva și CSM Jiul Petroșani.
În prima partidă, ACS West Deva a dispus de echipa gazdelor din Sântămăria Orlea cu scorul de 8-5 (la pauză scorul a fost 5-1). În cel de al doilea joc programat, CFR Simeria a dispus de AS Ponorul Vața cu scorul de 14-0 (6-0). Echipa CSC Sântămăria Orlea a pierdut la scor jocul cu AS Zarandul Crișcior, formație care a câștigat cu 10-5 (2-1) partida cu gaz­dele competiției, iar LPS Cetate a câștigat cu 4-0 (1-0) meciul cu Jiul Petroșani.
În urma rezultatelor înregistrate în finala turneului județean, s-au întâlnit ACS West Deva și Zarandul Crișcior, într-o partidă plină de spectacol cu dese răsturnări de scor. Devenii au ra­tat foarte mult și au permis jucătorilor de la Crișcior să joace mai combinativ. La final, echipa din Crișcior a câștigat cu scorul de 6-5 (2-1), fiind declarată câștigătoarea ediției 2023. Au jucat pentru AS Crișcior: Lorand Botaș, Valentin Gavrilă, Emil Polvrea, Emilian Petrișor, Viorel Miclean, Ovidiu Furdui, Mihai Leaha, Iulian Tecsi, Andrei Lup, Alexandru Deak, Denis Bera, delegat fiind Sorin Circo. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura