Winter Tour – competiţia care cucereşte Parângul

8 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Zonele în care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos ori pârtiile îngrijite şi instalaţiile de cablu moderne. Staţiunea Parâng se află printre ele.

Startul distracţiei în staţiunea de schi a Petroşaniului se dă încă de vineri, când sunt aşteptaţi iubitorii distracţiei, ai schiului ori ai ”plăcilor”. Sâmbătă încep cu adevărat provocările pentru cei ce se vor alinia la startul competiţiilor, iar finalul îi va aduce pe turişti la Apres-ski cu petrecerea întreţinută de Dj Raul Rusu.
O zi pe pârtie cu Winter Tour începe dis-de-dimineaţă, pe schiuri sau placă. Cei mai harnici schiori prind primele urcări cu cele mai plăcute raze de soare şi păşesc primii pe urmele perfecte lăsate de ratrac. Stratul de zăpadă în staţiune este mai mult decât generos, se anunţă noi ninsori, iar Primăria Petroşani s-a mobilizat pentru a le oferi oaspeţilor cele mai bune pârtii, la fel cum a făcut încă de la debutul sezonului. Şi instalaţiile de transport pe cablu vor funcţiona la întreaga capacitate, totul pentru ca turiştii să petreacă un weekend perfect în Parâng. Potrivit primarului municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, de la începutul sezonului în Staţiunea Parâng au fost înregistraţi peste 8.000 de turişti, ceea ce a adus încasări pentru instalaţiile de transport administrate de municipalitate de circa 250.000 de lei. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procesul dintre Berbeceanu şi Tarnu continuă la Tribunalul Alba

La judecata pe fond, Judecătoria Alba Iulia i-a dat dreptate fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO)...

Bulina neagră, 9.01.2019

Marian-Ioan U., tânăr de 17 ani, din comuna Băiţa Pentru că împreună cu un alt tânăr din aceeaşi localitate, la...

Bulina albă, 9.01.2019

Rareş Tomşa, 10 ani, fotbalist la Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş“ Pentru că a fost declarat cel mai bun jucător...

Închide