S-a pornit auditul intern la Consiliul Judeţean!

8 ianuarie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Toţi salariaţii Consiliului Judeţean Hunedoara vor fi evaluaţi şi toate departamentele vor fi verificate în această perioadă. Mircea Bobora (foto), preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că s-a declanşat un audit intern încă din decembrie anul trecut, pentru evaluarea activităţii instituţiei.

”Cred că în 15 ianuarie auditul va fi finalizat şi vom putea avea datele concrete pentru a lua măsurile care se impun. Există necorelări, de aceea am comandat auditul intern”, susţine preşedintele CJ, Mircea Bobora.
Direcţia Tehnică, unde se pare că sunt problemele cele mai mari, este verificată în prezent, iar auditul va fi prelungit, deoarece unii şefi sunt încă în concediu. Verificările vor continua pe toate direcţiile, a spus şeful instituţiei. O echipă se află la Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean, care include şi partea de Investiţii, iar o altă echipă controlează partea juridică, la Direcţia de Administraţie Publică Locală din cadrul consiliului judeţean. Apoi, fiecare funcţie publică va primi un calificativ, astfel ca să se ştie cum stă treaba, cine munceşte, cine a lăsat-o mai moale, sau, mai grav, unii nu fac nimic toată ziua. Cert este că aceste verificări, care au fost anunţate încă de acum doi ani, se efectuează. După serviciile din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara vor fi auditate instituţiile subordonate.
Ca atare, s-au pornit analizele interne la Consiliul Judeţean, iar funcţionarii care se ştiu cu musca pe căciulă au de ce să se teamă că riscă să-şi piardă funcţiile sau chiar locul de muncă. În prezent, aparatul propriu al Consiliului Judeţean Hunedoara numără 178 de oameni.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Speram ca anul acesta sa se asfalteze drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti pentru a se dezvolta turismul in zona asa cum au promis alesi nostri PSD-isti .

  2. Dorin spune:

    Frumos ar fi sa se faca publice aceste rapoarte sa stim si noi cu nume, cine ce face. Desi banuiesc ca e o vrajeala mare, ce-i care nu fac nimic se plang deja pe la “pile “ca sunt persecutati . Acum sunt 178 de angajati sunt curios cati raman dupa audit, probabil vor rotunji la 200 .

  3. Gica contra spune:

    Dragilor, auditul intern e un fel de ..aca maca, e ca si cu as pune sotul sa o controleze pe sotie sau viceversa. Cei din auditul intern nu misca nimic fara ordin „de sus„ si nu gasesc greseli decat acelora care trebuie sa plece din sistem. Cum altfel poti tu ca audit intern sa nu gasesti pe vremea lui Molot nimic la Spital pe vremea lui Laza iar acelasi audit odata cu schimbarea culorii politice sa spui ca s-au gasit o multime de nereguli – ce sa mai intelegi de aici? De asemnenea se vor gasi si la institutiile subordonate sefi si sefuleti care ”au gresit acum” dar pe vremuri au fost super – vezi cazul de la Muzeu – Tolasoaia fiind pe vremuri PSD-ista dar apoi a trecut in barca lui nea Molot iar acum i se vrea postul. Exemple sunt muuuuulte dar nu are rost sa le insiram.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Winter Tour – competiţia care cucereşte Parângul

Zonele în care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos ori pârtiile îngrijite şi instalaţiile...

Procesul dintre Berbeceanu şi Tarnu continuă la Tribunalul Alba

La judecata pe fond, Judecătoria Alba Iulia i-a dat dreptate fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO)...

Bulina neagră, 9.01.2019

Marian-Ioan U., tânăr de 17 ani, din comuna Băiţa Pentru că împreună cu un alt tânăr din aceeaşi localitate, la...

Închide