Politica si administratie

Winkler: Ne asumăm rezultatul alegerilor parlamentare

Sorina Popa

Preşedintele UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că îşi asumă rezultatul obţinut de udemeriştii hunedoreni la alegerile parlamentare din 9 decembrie.
„Am obţinut 6.000 de voturi, scorul nu a fost nici mai bun, nici mai rău ca la alte alegeri generale. Conducerea organizaţiei judeţene îşi asumă acest scor. Am spus de mai multe ori că această lege electorală este o ruletă rusească, o greşeală fatală, care duce la degradarea Parlamentului. Suntem de râsul lumii, cu această lege. Acest sistem a condus la faptul că avem un parlament flexibil, ca număr. În prezent, sunt 117 parlamentari în plus. În 2008, am avut doar doi parlamentari în plus, ceea ce nu s-a simţit”, a declarat Iuliu Winkler, europarlamentar UDMR. Acesta a afirmat că UDMR reprezintă comunitatea maghiară, indiferent dacă membrii ei votează Uniunea sau alte partide ale comunităţii respective.
Iuliu Winkler susţine că obiectivul organizaţiei judeţene Hunedoara, de a obţine la alegerile parlamentare din 9 decembrie un mandat de parlamentar, nu a fost atins. „Ne asumăm nerealizarea obiectivului de a obţine un mandat de parlamentar în judeţ”, a adăugat Winkler.

2 comentarii la „Winkler: Ne asumăm rezultatul alegerilor parlamentare

  • Foarte bin Ghiusi bacs! Ai jucat la ruleta rusească si …esti mort.

  • UDMR trebuie scosi definitiv de la guvernare in Romania….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.