Comunitate

Universitatea Petroşani scoate nouă posturi la concurs

Anamaria Nedelcoff
 
Primele angajări la stat din acest an se vor face în învăţământul superior. Ministerul Educaţiei a deblocat aproape 2.000 de locuri la nivelul întregii ţări pentru posturile din universităţile de stat, cât şi cele particulare.
La Universitatea din Petroşani s-au scos deja la concurs nouă posturi. Astfel, Facultatea de Mine are nevoie de un şef de lucrări, cea de Inginerie Mecanică şi Electrică de doi şefi de lucrări, în timp ce la Facultatea de ştiinţe se organizează concurs pentru un post de lector şi cinci de conferenţiar.

Aron Poantă (foto), rectorul Universităţii Petroşani, a declarat că posturile menţionate au fost scoase la concurs încă de anul trecut, din toamnă, întrucât procedura este una complexă şi se va termina abia la începutul lui martie. ”Noi am scos aceste posturi la concurs încă din toamna anului trecut, nu am aşteptat deblocarea lor de anul acesta, fiindcă s-au mai relaxat criteriile. Acum, am făcut calendarul desfăşurării concursurilor, care va dura până la începutul lui martie. Este o procedură complicată, fiindcă trebuie acordată o perioadă de timp pentru înscriere, după aceea, se verifică dosarele dacă sunt eli-
gibile”, a afirmat Aron Poantă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura