West Deva, o victorie şi o înfrângere la CE de fotbal pe plajă

29 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Luni, au debutat în localitatea portugheză Nazare, întrecerile ediţiei 2018 Euro Winner Beach Soccer la care participă 34 de formaţii din 28 de ţări din Europa.

România este reprezentată aici la Nazare de campioană a West Deva, formaţie care a debutat cu o victorie dificilă obţinută în faţa echipei ţării gazdă, Portugalia, formaţie susţinută vehement de un numeros public. Devenii au învins cu 7 – 6 gruparea Amigos Da Paz, golurile fiind înscrise de Marian Maciucă ( 3), Oliver Romrig (2), Victor Fekete şi Liviu Ruxandra. Menţionăm că evoluţia scorului a fost foarte interesantă. În minutul 12 gazdele au condus cu 3-1, apoi în minutul 24 scorul a fost 5-3, echipa noastră a reuşit în repriză a treia sa egaleze, iar în prelungiri să înscrie golul victoriei prin căpitanul Marian Maciucă.
În al doilea joc, West Deva a întâlnit favorita grupei D, echipa BSC Vibor din Ucraina. Meciul a fost câştigat cu 3-1 de ucrainieni. Vom reveni cu alte amănunte de la această competiţie în zilele următoare. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bronz pentru devence la Cupa Mondială de gimnastică

În perioada 24 – 27 mai, oraşul croat Osijek a fost gazda etapei de Cupă Mondială Challenge cu acelaşi nume,...

Autobergamo e campioană naţională la juniori

Chiar dacă echipa mare, cea de seniori de la Autobergamo Deva, a ratat ambele obiective din actualul sezonul competiţional, campionatul...

Zilele Mozart la Teatrul de Artă din Deva

Zilele Mozart la Teatru reprezintă un preambul al Festivalului Internaţional de Operă şi Muzică Clasică „HUNEDOARA LIRICĂ”. Spectacolele prezentate în...

Închide