West Deva joacă mâine în optimile Cupei României U-19

31 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

O nouă partidă de futsal interesantă este programată mâine, de la ora 14.30, în Sala Sporturilor din Deva, joc în care formaţia West Deva primeşte replica echipei Forţa Oltenia Craiova.
Partida reprezintă manşa tur din optimile de finală ale Cupei României U 19, returul urmând să se dispute în 17 februarie la Craiova. West Deva ocupă locul 2 în Seria 5 din Campionatul Naţional U-19, în timp ce adversara sa de mâine se află pe locul 3 în Seria 6.
Sunt calificate în această manşă 16 formaţii, ca United Galaţi (vicecampioana ţării la U-19), Informatica Timişoara sau FK Odorheiu Secuiesc. Deja s-a disputat un meci din optimi, în care CSM Târgu Mureş a dispus cu 14-3 în deplasare de Liceul Tehnologic Auto Craiova, asigurându-şi practic biletele pentru sferturi. Tot mâine se mai joacă la Timişoara, de la ora 14, partida dintre Informatica şi Viitorul Băleasa.
Echipele care trec de această fază a competiţiei se vor califica la turneul final, care se va desfăşura într-o singură localitate. Cele opt echipe calificate vor juca în sistem eliminatoriu, cu sferturi de finală, semifinale şi finală.
De menţionat că ambele finaliste ale ediţiei precedente din Cupa României U-19, Autobergamo Deva – deţinătoarea trofeului – şi Dunărea Călăraşi, au fost eliminate încă înaintea fazei optimilor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Îți expiră carnetul de șofer? Vei avea nevoie de o nouă fișă medicală pentru permis!

    În prezent, societatea pune accent pe calitățile individuale mai mult ca oricând. Dintre acestea, printre cele mai importante...

Winterfest – trei zile de petreceri în Staţiunea Parâng

Winterfest este un festival studenţesc care aduce împreună sporturile de iarnă şi muzica bună pe pârtiile din România. Evenimentul are...

Primul deces din cauza gripei în judeţ

Judeţul Hunedoara intră pe lista celor în care s-au înregistrat decese cauzate de gripă. Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi...

Închide