West Deva a obţinut al patrulea succes în Liga a II-a de futsal

Gruparea care reprezintă municipiul de reşedinţă în a doilea eşalon de futsal al României, West Deva, a reuşit să câştige a patra partidă din acest sezon, învingând pe Dinamo Leonardo Oradea, scor 9-4 (4-2). Succesul a fost unul special, dedicat finanţatorului Edy Kovacs, care şi-a sărbătorit aniversarea chiar în ziua meciului.

Moldovan, omul reprizei
Eşecul cu circumstanţe atenuante de la Piatra Neamţ le-a dat celor de la West Deva un imbold suplimentar pentru a obţine victoria în duelul cu Dinamo Leonardo Oradea. Însă, cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, prin Grozav. Avantajul orădenilor a durat doar un minut, pentru că Ciobanu a restabilit egalitatea, dintr-un penalti obţinut de Florea. Dinamo a trecut din nou repede în avantaj, prin reuşita lui Maghiar, însă intrarea în echipa deveană a tânărului Dacian Moldovan a fost una inspirată. În vârstă de doar 16 ani, talentatul internaţional Under 17 al României a punctat de două ori în decurs de un minut, aducându-şi echipa în avantaj. Scorul pauzei a fost stabilit de Marian Gavrilă, după o aşezare a lui Ciobanu.

Cadou pentru sărbătorit
În partea secundă, oaspeţii au abordat încă de la început jocul fără portar şi au revenit în meci, graţie reuşitei lui Maghiar. Imediat, antrenorul jucător al devenilor, Petre Voica, a refăcut diferenţa de două goluri. West s-a apărat foarte bine în continuare şi a punctat aproape la fiecare ocazie, câştigând partida în primul rând datorită pragmatismului. Gavrilă a realizat dubla, în urma unui corner, iar Ciobanu a speculat lipsa portarului oaspete şi a marcat cu poarta goală din propriul teren. Zima a mai punctat o dată pentru orădeni, însă ultimul cuvânt l-au avut tot gazdele, care în ultimul minut au mai înscris de două ori, prin Gavrilă şi Siklodi. O victorie clară, care o urcă pe West Deva pe locul 6 în clasamentul ligii secunde şi totodată un frumos cadou pentru finanţatorul Edy Kovacs, care în ziua meciului şi-a sărbătorit aniversarea.
WEST DEVA 9 (4)
Kelemen – Voica, Gavrilă, Ciobanu, Florea (cpt.). Au mai jucat: Gheorghe – Siklodi, Fiţ, Moldovan. Antrenor: Petre Voica
DINAMO LEONARDO ORADEA 4 (2)
Marin – Zima (cpt.), Maghiar, Grozav, Ember. Au mai jucat: Paraschivoiu – Junc, Satmari, Băzăiban, Coste. Antrenor: Cristian Zima
Arbitrii: Daniel Popescu (Ţicleni) – Virgil Luca (Timişoara)
Au marcat: Ciobanu (8- penalti, 38), Moldovan (12, 13), Gavrilă (18, 33, 40), Voica (26), Siklodi (40) – Grozav (7) Maghiar (9, 26), Zima (39)
Sala Sporturilor din Deva, spectatori 50

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă 8.11.2017

Comisarul şef Ovidiu Gabriel Bîrlea, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara

Bulina neagră 8.11.2017

Nicolae Bitang, zis „Nimurug”, din Lupeni

Gura lumii 8.11.2017

Vorbesc cârcotaşii că un personaj care în această perioadă face mare vâlvă prin judeţ este pe punctul de a fi

Închide