Weekend cu handbal juvenil la Veţel

Nicolae Gavrea

Tânăra echipă de handbal feminin ACS Viitorul Veţel a participat recent la un turneu organizat la Craiova. Turneul, dotat cu Cupa Traian, la care au participat HCM Torok Rm. Vâlcea, CS FEFS Craiova, CS Traian Craiova şi echipa din Veţel.

Revenire spectaculoasă
Echipa ACS Veţel antrenată de Alina Şovar, la prima participare la un astfel de turneu a pierdut la diferenţă de un gol, 13-12, întâlnirea cu CS Traian Craiova, iar apoi a câştigat la scor jocul cu CS FEFS Craiova, 12-2. În cel de al treilea meci, cel cu HCM Torok Rm. Vâlcea, chiar dacă au fost conduse şi cu cinci goluri diferenţă, handbalistele din Veţel au avut o revenire spectaculoasă pe tabelă, recuperând cinci goluri în ultimele 5 minute, dar din pacate au fost învinse la limită cu 19-18. Echipa din Veţel a ocupat în final locul al treilea şi a adus acasă medaliile de bronz.
Întâlnire surpriză
ACS Viitorul Veţel organizează pe 1 septembrie la Deva un turneu interesant, Cupa Comunei Vetel – ediţia a II-a. Va fi un maraton de handbal juvenil, cu participarea junioarelor de categoria 3 şi 4, de la formaţiile ACS Sorii Sport Junior´S Lupeni, CSS Hunedoara, CNS Cetate Deva şi ACS Viitorul Veţel, cu 10 meciuri programate la Sala Sporturilor din Deva, iar după amiaza se vor desfăşura alte două partide de handbal pe terenul sintetic din Veţel: ACS Viitorul Veţel – CSS Ilia şi întâlnirea surpriză la care sunt aşteptaţi toţi iubitorii handbalului din zonă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.