Etape importante în ligile inferioare de fotbal

Nicolae Gavrea

Sfârşitul de săptămână aduce câteva partide importante pentru echipele din zona noastră. În Liga a II-a, formaţia ACS Energeticianul a trecut uşor de CSM Reşiţa în manşa a treia din Cupa României, scor final 0-2 şi va juca mâine, sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul cinci la FC Argeş, un joc dificil pe care echipa din Valea Jiului şi antrenorul Cristian Dulca nu au voie să îl piardă, dacă vor să rămână în prima parte a clasamentului.

Ascendent moral
Cele două echipe hunedorene din Liga a III-a au şi ele meciuri dificile, dar au moralul ridicat după debutul cu victorii în noul sezon. CNS Cetate Deva va evolua astăzi de la ora 18 pe teren propriu în compania formaţiei Millenium Giarmata, echipă care a fost învinsă în prima etapă de CS Hunedoara cu 2-0. Devenii au un ascendent moral şi pot obţine o victorie fără probleme în faţa echipei timişorene.
Un meci dificil au însă jucătorii de la CS Hunedoara, care se deplasează la Unirea Alba Iulia, formaţie care a anunţat că luptă pentru promovare. Hunedorenii pot face un joc bun cu un rezultat strâns, în condiţiile în care nu se pune o presiune foarte mare asupra lor pentru această partidă.
Duminică, cu începere de la ora 11.00, va debuta şi întrecerea din Campionatul Ligii a V-a judeţul Hunedoara, cu următorul program:
AS Victoria Dobra- AS Foresta Geoagiu
AS Metalul Crişcior- CS Comunal Ilia
AS Zarandul Crişcior- AS Sântămăria Orlea
AS Santos Boz- AS Unirea General Berthelot
ACS Agrocompany- AS Sargeţia Bretea Română
AS Aurul Certej- AS Ponorul Vaţa
AS Măgura Pui- stă

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.