Vulcanul se pregăteşte de 1 Decembrie

Maximilian Gânju

Defilare prin centrul localităţii, moment solemn la statuia Soldatului Necunoscut şi petrecere cu muzică şi ciolan cu fasole sunt doar câteva din ceea ce pregătesc edilii din Vulcan cu ocazia Zilei Naţionale.
Locul unde se desfăşoară mai toate evenimentele solemne a fost regândit de către edili, iar de Ziua Naţională a României, manifestările de celebrare vor fi deosebite, promite primarul localităţii, Gheorghe Ile (foto). „Parcul de la Şcoala nr. 1 arată diferit, am făcut nişte transformări care amplifică şi mai mult nota monumentală a statuii Soldatului Necunoscut, care ne ajută să nu ne uităm istoria şi pe cei ce au făurit-o. Festivităţile de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, vor începe în Parcul Şcolii Teodora Lucaciu, la ora 12,00. Este o datorie a fiecăruia dintre noi să cinstim valorile naţionale”, a declarat Gheorghe Ile, edilul şef al municipiului Vulcan.
Nu mai puţin de patru plutoane vor defila prin centrul municipiului Vulcan, în ţinută de gală. „Facem defilare prin centrul municipiului. Avem patru plutoane care vor defila. Un pluton de la Liceul Militar de la Alba Iulia, un pluton de jandarmi de la Deva, un pluton de la Poliţia Locală Vulcan şi un pluton format din ofiţeri în rezervă”, a mai declarat primarul Ile. Edilul şef al municipiului Vulcan mai spune că după manifestările solemne, urmează şi petrecerea, pentru că, este normal ca de ziua lor, românii să petreacă cu un spectacol de muzică, dar şi cu o farfurie de fasole cu ciolan, la fel ca în anii precedenţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 28.11.2012

Se vorbeşte prin lumea politicienilor din judeţ că o mare lucrătură i se pune la cale unui candidat al unei

Bombardaţi cu anunţuri de premii false

Tot mai mulţi hunedoreni se plâng că sunt „bombardaţi” cu mailuri, sms-uri, sau sunt sunaţi pe telefonul fix şi anunţaţi...

Hunedorenii, în top la lupte

Sportivul Raul Donu, fost la CSS Deva, şi luptătoarea Laura Gavriliuc (foto), de la CSS Petroşani, s-au clasat în topul...

Închide