Băieţii deştepţi, conduşi de infractori, au distrus stadionul

Sorina Popa

Consilierii locali deveni au aprobat, ieri, darea în administrare a Stadionului de la poalele Cetăţii, către Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”. Potrivit expunerii de motive, semnată de primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, conducerea colegiului a cerut stadionul în administrare, cu tot cu terenul de fotbal şi pista de atletism.

„Îi rog, public, pe cei abilitaţi, să verifice lucrările”
Aleşii locali au fost de acord cu proiectul respectiv, pentru că edilul şef le-a explicat că tot ceea ce s-a întâmplat cu acest stadion a fost un adevărat jaf. „Stadionul a fost concesionat până acum către tot felul de afacerişti. Pot să vă arăt acolo ce materiale de construcţie se găsesc,  cui aparţin, ce firme au lucrat de mântuială la reabilitarea obiectivului. Sunt adevăraţi băieţi deştepţi, conduşi de infractori, care şi-au bătut joc de  stadion. Voi aduce documente care arată ce s-a petrecut acolo, cum s-a distrus totul. Îi rog public, pe cei abilitaţi, să-şi facă datoria şi să verifice ce s-a întâmplat la stadionul din Deva cu reabilitarea şi concesionarea lui. Cum s-au cheltuit banii publici”, a declarat primarul Devei.
Consilierul local PP-DD Marian Muntean a afirmat că pentru tot jaful de la stadionul de la poalele Cetăţii trebuie să răspundă fosta conducere a primăriei şi fostul Consiliu Local al reşedinţei de judeţ.
Proiectul de hotărâre fiind în final aprobat de aleşii locali, de acum, Colegiul Naţional „Cetate” va administra baza sportivă respectivă în ansamblul său.

One thought on “Băieţii deştepţi, conduşi de infractori, au distrus stadionul

  • 28 noiembrie 2012 la 3:23
    Permalink

    speram cu totii ca acum sa se faca in sfarsit pista sintetica de atletism de 6-8 culoare de alergare ,si pentru alte probe atletice ,:gropi de nisip pt sarituri, 4 cercuri pentru aruncarea greutatii si a discului cu plasa de protectie, sa se modernizeze tota tribuna si gazonul si sa se construiasca o alta tribuna ca la stadionul nou din Cluj -Napoca, adica sa se inchida de-a roata stadionul cu tribune.succeS!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare