Vulcanul are cea mai bunã echipã administrativã

Carmen Cosman

Nominalizată la nu mai puţin de patru categorii, Angela Stoica (foto) a fost desemnată cel mai bun viceprimar de municipiu, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Galei Premiilor Exclusiv, organizată în Valea Jiului de Exclusiv Media Grup, condusă de Tiberiu Vinţan.
Viceprimarul municipiului Vulcan, Angela Stoica, a fost nominalizată la categoriile „Cel mai bun om politic”, „Cel mai bun viceprimar de municipiu”, „Cel mai bun  susţinător al tradiţiilor locale”, dar şi „Cea mai activă prezenţă în media”. Şi, cum o persoană poate câştiga un singur premiu, conform regulilor acestei Gale, ea a fost desemnată cel mai bun viceprimar de municipiu. Şi premiul pentru cel mai bun primar de municipiu a ajuns tot la Vulcan, fiind câştigat de Gheorghe Ile. „Acest lucru denotă faptul că administraţia publică din Vulcan este condusă de oameni care pun suflet, care au iniţiativă, care lucrează într-o echipă bine coagulată, cu orizonturi largi pentru dezvoltarea municipiului. Cred că aceste premii ne-au fost acordate ţinând cont de proiectele implementate cu succes, cu rezultate foarte bune. Premiul pe care l-am primit îl merită deopotrivă şi colaboratorii mei din Primăria Vulcan, împreună cu care am lucrat la aceste proiecte, dar şi cetăţenii din Vulcan care au suportat disconfortul creat când s-a lucrat la investiţii, aşa cum a fost cea care a vizat modernizarea bulevardului din centru”, a declarat Angela Stoica. Ea a precizat că acest premiu, precum şi nominalizările la celelalte categorii, o motivează să meargă mai departe, să lupte pentru ceea ce şi-a propus să realizeze.
În cadrul evenimentului desfăşurat ieri, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a fost desemnat „Omul anului 2011”.

9 comentarii la „Vulcanul are cea mai bunã echipã administrativã

 • 23 februarie 2012 la 12:19
  Legătură permanentă

  Dupa „Calauza” (daca va mai amintiti publicatia din Hateg care facea recrutari pentru „Legiunea Straina”),care oferea acelorasi,titluri „la tava”,acum e rindul acestui „Media Grup” condus de un asa-zis „jurnalist” care cinta dupa solfegii mai ieftine cit ar fi un blid de ciorba si-un cognac.Locuiesc pe o strada de utilitate economica in special nu numai publica,pe care n-ar veni nici corespondentul de razboi Adelin Petrisor fiindca arata mai rau ca in Bagdad.De alminteri 80 % din asa-zis-ul „Municipiu” e o imensa hazna.Gunoi,lipsa canalizare,strazi asfaltate cu „bani sifonati”.In doua mandate,in aceste conditii,nu am vazut „cea mai buna echipa” pe strada pe care am domiciliu decit la vreo trei inmormintari si consilierii obedienti ,la furat din incinta minei.Atit.Au in schimb uniforme,grade,titluri,diplome,care nici nu are rost sa ma intreb cit costa,dar se vad consecintele.Ma bucur totusi ca nu le trece prin cap (probabil prea tare) sa-si aranjeze in foamea lor de titluri,o stea pe „Hall of Fame”.

 • 23 februarie 2012 la 15:01
  Legătură permanentă

  Bine ca ti-ai tras un nume …nemtesc ca macar e unul discretionar!Daca semnai Ion sau Gheorghe era o dubla greseala; pe langa prostia ta patologica mai jigneai si pitorestile nume de TARAN ROMAN !si asta era chiar culmea …idioteniei!Dar la felul in care ai…gandit(?!) si ai scris,nu era de mirare!Probabil esti un ziarist RATAT si ti-e ciuda(tot patologica!) vi- a-vis de reusitele unui om care vrea sa faca totusi ceva!D-te,du-te inainte cu comentariile tale!probabil cand le recitesti ,ai si erectie …mintala!Falsa,desigur!!!

 • 23 februarie 2012 la 17:35
  Legătură permanentă

  @roman – Numai tu poti fabula asa despre o persoana. Il cunosc pe Johann de foarte multi ani si tot asa i se spunea… Si nu e ziarist. Stiu sigur insa ca Johann a citit infinit mai mult decat tine, romane!

 • 23 februarie 2012 la 20:56
  Legătură permanentă

  Anji,avocat de ocazie sau pupincurist?Ai stat la fundul lui johan sa numeri cate fraze a silabisitIar despre municipiul Vulcan numai de bine!Nici un oras din vale nu se misca precum Vulcanul…Te racaie asta?

 • 26 februarie 2012 la 7:23
  Legătură permanentă

  @carbune – Nuuu, niciuna , nici alta; doar incepatoare lingatoare de Koor ( al Angelei Stoica, bineinteles) . Vreau sa-ti iau tie locul I, pe care-l detii cu atat de multa incrancenare!

 • 26 februarie 2012 la 15:37
  Legătură permanentă

  @ „Anji” : Multumesc pentru opinie.Poate ca ma cunosti,dupa cele spuse:intradevar,din adolescenta si chiar din copilarie,in timp ce altii umblau cu capu’ plin de trascau,eu preferam lectura.Ei beau o cisterna de cocirt considerind ca se distreaza,eu am citit un vagon de carti.Dar,nu sa ma dau mare.Am facut-o pentru mine,pentru informare despre lumea in care traiesc.Ti-as fi recunoscator cu un sfat prietenesc :nu intra in polemici cu oameni care n-au retinut din istoria nationala decit strategia lui Mircea cel Batrin.Aceea de a atrage in smircuri si mlastini inamicul pentru a-l invinge.Asta-i tactica PD-L-ului in general si a lui Ile & Stoica in particular:de a-si atrage oponentii in dispute mizere,teren pe care ei se simt ca „pestele in apa”.Pentru binele tau ramii neimplicata.Sti bine de la bunii si strabunii nostri, ca „daca te bagi in troaca,te maninca porcii”.Oricit ai fi de bun crestin,pe un prost sau un nebun nu-l poti tamadui cu forta.Si la citi sint in ziua de azi,e…misiune imposibila si la nivelul specialistilor.S-auzim (si) de bine !

 • 28 februarie 2012 la 11:59
  Legătură permanentă

  Nu va mai certati atat care e mai destept si care nu si uitati de ce este mai important,,,Cea mai buna echipa administrativa este la Vulcan„„ . O mare miniciuna.Ce-au facut atat de bun cei din primaria vulcanului??? Nimic. Au facut o telegondola care functioneaza numai cand trebuie sa urce cineva din primarie sau apropiati ai acestora(daca se face un bilant al biletelor vandute,telegondola nu a functionat mai deloc)ducandu-te…nicaieri,caci ajungi in Pasul Valcan si te pui sa te uiti la padure,mananci mancarea deacasa,daca ti-ai adus si de baut un ceai ,un vin fiert,uita de ele caci ai apa la izvor,s-au investit foarte multi bani doar pt a mai ciup si ei niste bani de pe spatele tantalailor de cetateni , un bulevard care din 2 benzi pe sens acum are doar una singura si esti cel mai fericit in caz de-un accident,doamne fereste, iar colac peste pupaza au transformat bulevardul intr-un fel de star trek fara nici o relevanta ca vor sa faca un oras turistic,doar minciuni si nimic altceva…..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.