A ajuns cu TIR-ul la Poieniţa Tomii, în loc de Timişoara

Sorina Popa

Săteni din Poieniţa Tomii, comuna Cerbăl, au sunat, ieri, după amiază, disperaţi, la Consiliul Judeţean Hunedoara, după ce un TIR nemţesc le-a blocat singura cale de acces în localitate.
Potrivit lui Cornel Pricăjan, şeful Serviciului Tehnic al Consiliului Judeţean Hunedoara, şoferul TIR-ului a ajuns la 100 de metri de localitatea Poieniţa Tomii, când s-a împotmolit, nemaiputând înainta sau da înapoi. Germanul se pare că a folosit GPS-ul, vrând să ajungă la Timişoara. Însă, aparatul i-a jucat o festă urâtă de tot, de pe DN7, TIR-ul a luat-o la stânga, spre Veţel, rulând pe DJ 708 D, spre Feregi, în comuna Cerbăl. Sătenii s-au trezit cu ditamai autotrenul că le blochează şoseaua şi aşa înzăpezită, chemând ajutoare de la Consiliul Judeţean, în administrarea căruia se află drumul respectiv. Oamenii au sunat pe numărul de urgenţă de la CJ, în speranţa că se va rezolva problema.
„Am trimis utilaje în zonă. Am vorbit şi cu patronul firmei la care lucrează  şoferul de pe TIR şi a spus că el va plăti toate cheltuielile necesare pentru deblocarea camionului”, a declarat Cornel Pricăjan. Aseară, la închiderea ediţiei, se lucra la deblocarea drumului şi repunerea TIR-ului pe ruta corectă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.