Gura lumii, 23.02.2012

Spun gurile rele că un personaj care a stat mai multă vreme pe margine, a fost reactivat, recent, fiind aruncat pe un post la o societate aflată în subordinea unei primării. Din păcate, nu a ajuns pe o funcţie de director, deoarece omul nostru nu are decât o jumătate de facultate făcută şi nu se putea mai mult. Zvonerii spun că personajul este susţinut chiar de primarul localităţii, însă se pare că omul nostru joacă la două capete, fiind în tratative cu adversarii politici ai edilulul care-l susţine. Cârcotaşii povestesc că personajului cu pricina i s-a propus să candideze pentru un post în parlament, la toamnă, în schimbul unor informaţii extrem de preţioase din interiorul firmei la care a dat examen şi a reuşit pe un post de tehnician. Acum, urmează să vedem pe cine trădează omul şi în ce tabără alege el să joace pe mai departe. Nu de alta, dar în urmă cu patru ani, el a muşcat-o, după ce i s-a promis un post, după alegeri, şi nu a primit nimic.

Vorbesc cârcotaşii că un primar dintr-o comună din apropiere de oraşul în care a funcţionat un combinat, are mari şanse să piardă fotoliul obţinut în urmă cu patru ani. Asta, susţin gurile rele, din cauză că omul nostru nu a făcut nimic după ce sătenii l-au ales, dar şi pentru că va avea un contracandidat foarte puternic, cu mari şanse să îi ocupe locul actualului edil. Zvonerii au aflat că respectivul contracandidat are mare trecere printre sătenii din comună, fiind un om de cuvânt. Cârcotaşii au aflat că actualul edil mai atacă un mandat, iar contracandidatul important vrea şi el să meargă la primărie, dar problema este că amândoi sunt de la alianţa cu trandafiri şi săgeată. În aceste condiţii, este de la sine înţeles că unul dintre ei trebuie să părăsească alianţa, pentru a putea candida la fotoliul de primar. Şi, pentru că primarul în funcţie este susţinut de şefii de la judeţ, este clar cine rămâne şi cine pleacă. Însă, contracandidatul de care vorbim pare să stea cel mai bine în sondaje şi s-ar putea să le facă figura colegilor.

2 comentarii la „Gura lumii, 23.02.2012

  • 23 februarie 2012 la 10:07
    Legătură permanentă

    In prima parte , oare nu e vorba de acel domn Bejenariu Valeriu si de proaspata si ciudata sa numire in echipa de la Ecosid ? Sigur , despre el este vorba …. In 2008 am vazut ce jocuri murdare a facut si cum a manipulat lumea sa-l voteze pe Hada . Suntem siguri ca si acum va incerca tot astfel de mizerii … Asta daca o sa se mai uite cineva in gura lui dupa ce a contribuit substantial la inscaunarea lui Hada in 2008 …

  • 25 februarie 2012 la 20:48
    Legătură permanentă

    D-le ,,Mesagerul”” ai perfecta dreptate!…, daca maine Romania ar ajunge atat de rau, satula de cei care nu vor sa faca ceva util, nu pentru ca nu pot ci pentru ca nu au interes sa o faca, parerile tale nu s-ar mai vinde, oricum in alta parte nu s-ar vinde.La cpitolul matematica chiar esti repetent, stai prost si la capitolul aritmetica, 3 din 5 inseamna minim 60%, dar nu nu poti sa sti asta, ca aceasta materia s-a predat de luni si pana vineri, iar tu ai fost la scoala numai la sfarsit de saptamana, cand ar fi fost mai ordodox sa optezi pentru alte preocupari.Functia de tehnician ma onoreaza, iar daca va fi nevoie voi opta pentru una si mai modesta (nu si mai putin onorabila), dar niciodata pentru una care personal as considera ca este macar tangentiala la o posibila contraventie. Povestea asta cu dezbina si stapaneste este de domeniul trecutului, eventual incearca, daca poti, sa pui ceva in loc inainte de a a fi impotriva la tot ceea ce se intampla. Sunt de profesie subinginer si sunt mandru de acest lucru, nu sunt un travestit profesional, iar personal nu cred ca tu poti intelege acest lucru, Modul in care te exprimi, jargonul si ironia citita printre randuri tale, denota carente serioase pentru un mandat normal de cei sapte ani de acasa.Referitor la ,,informatiile pretioase”, imi demonstrezi din nou ca esti limitat in a intelege lucrurile, iar daca asta este concluzia ta personala, nu este de mirare ca nu te citeste nimeni. Iti propun sa vi si sa pui osul impreuana cu mine si cu alti asemeea mie, care sunt cu bune si cu rele copii ai acestor meleaguri ai ai acestui oras si care isi vad din ce in ce mai mult risipite sansele de a mai trai normal in mendatul lor pe acest taram sau vorba unui agent economic, macar sa ajunga sa plateasca TVA-ul la incasare sumelor si nu la intentia lor de fi tiparite…, Niciodata nu am sa fiu indiferent la ceea ce se intampla in Hunedoara, niciodata nu am sa admit ca acest oras trebuie sa moara pentru ca prostia au ajuns sport national, iar cei care ar fi putut sa dea o mana de ajutor au ales perdele dese de la geamuri sau negura noptii. Crede-ma aveam pretentii de la tine…, pacat ca te-ai nascut in Hunedoara, puteai sa ai si alte obtiuni, chiar daca nu esti subinginer.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.