Vulcan: taxele şi impozitele locale se pot plăti online

16 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Municipiul Vulcan este înrolat în Serviciul Naţional Electronic de Plăţi – S.N.E.P. prin portalul www.ghiseul.ro. Astfel, persoanele fizice pot efectua plata impozitelor şi taxelor locale datorate bugetului local, în sistem online.

„Cei interesaţi de efectuarea plăţilor pentru taxa de salubrizare, amenzi sau alte taxe se pot adresa Serviciului de Impozite şi taxe al Primăriei municipiului Vulcan pentru obţinerea credenţialelor (user şi parolă), în vederea efectuării de plăţi online. Contribuabilii (persoane fizice) care solicită credenţiale le vor primi în mod gratuit, în baza documentului de identitate şi a unei adrese de e-mail valide”, a explicat primarul din Vulcan, Gheorghe Ile (foto). Potrivit acestuia, pe site-ul www.e-vulcan.ro, la secţiunea Primăria/Direcţii şi Servicii/Taxe şi Impozite, se poate consulta lista cu principalele conturi unde contribuabilii pot efectua plăţi prin transfer bancar.
Pe de altă parte, o altă veste dată de edil este cea legată de faptul că la ultima şedinţă a Consiliului Local au fost aprobate două noi hotărâri dedicate demarării proiectelor de refacere a infrastructurii pentru mai multe străzi din municipiu. „Este vorba de aprobarea notei conceptuale şi a temei de proiectare pentru reabilitarea de străzi din Colonia ţărănească Sohodol, dar şi pentru investiţia ce ţine de reabilitarea zonei Coroieşti, respectiv Strada Coroieşti, Strada Valea Lupşească, Strada Valea Ungurului, Strada Seciului şi Strada Socănească. Pregătim proiectarea, astfel încât să fie totul gata pentru a obţine finanţarea necesară implementării”, a mai spus primarul.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sărbătoarea Taragotului la Vaţa de Jos

Vineri, începând cu ora 18, la Vaţa de Jos va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Sărbătorii Taragotului. Organizatorii...

BIOPRODUCT INVEST, anunţ de presă

Precizare

Precizăm că agresiunea unei angajate asupra şefului ei de secţie, acesta fiind înjunghiat de o lucrătoare, nu s-a petrecut la...

Închide