Înscrieri pentru admiterea la ASE Bucureşti – Centrul Teritorial Deva

16 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Academia de Studii Economice din Bucureşti, respectiv Centrul Teritorial Deva organizează o sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă, Învăţământ la Distanţă, cu specializarea în Management. Înscrierile se pot face până vineri, 20 iulie, la ora 16:00, la Centrul Teritorial Deva, din Piaţa Unirii, nr. 3.

Admiterea se face pe baza mediei generale de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la Bacalaureat (70 la sută) şi media anilor de studii (30 la sută). Totodată, candidaţii trebuie să depună un eseu motivaţional privind alegerea ASE, care va fi evaluat prin calificativul „Admis” sau „Respins”. Rezultatele finale ale concursului de admitere vor fi afişate sâmbătă, 21 iulie.
Actele necesare pentru înscriere sunt: dosar plic; diplomă de Bacalaureat sau diplomă echivalentă cu aceasta şi foaia matricolă sau echivalenta acesteia, în original sau copii legalizate; adeverinţă medicală tip; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie, dacă este cazul; două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere care este în valoare de 125 lei şi o declaraţie pe propria răspundere prin care candidatul se angajează să nu urmeze simultan mai mult de două programe de studii universitare, care se completează la sediul facultăţii.
Taxa de şcolarizare pentru anul universitar 2018-2019 este de 3.500 de lei şi poate fi achitată în două rate, 25-26 iulie 2018 – 50 la sută din taxa anuală şi până la începutul semestrului al doilea, cealaltă jumătate. (A. Clej)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vulcan: taxele şi impozitele locale se pot plăti online

Municipiul Vulcan este înrolat în Serviciul Naţional Electronic de Plăţi - S.N.E.P. prin portalul www.ghiseul.ro. Astfel, persoanele fizice pot efectua...

Sărbătoarea Taragotului la Vaţa de Jos

Vineri, începând cu ora 18, la Vaţa de Jos va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Sărbătorii Taragotului. Organizatorii...

BIOPRODUCT INVEST, anunţ de presă

Închide