Politica si administratie

Vrea să se facă dreptate

Senatorul PNL de Hunedoara, Vasilică Potecă (foto), este unul dintre inițiatorii propunerii legislative pentru modificarea Legii pensiilor, mai exact articolul privind reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani, fără penalizare, locuitorii din comunele Vața de Jos și Răchitova.
„Locuitorii comunelor Vața de Jos și Răchitova au fost expuși de-pa lungul tim­pului la numeroase mijloace de poluare. În ce privește Vața de Jos, aici au funcționat minele de la Căzănești și Ciungani, fabrica de var, care spărgea blocurile de piatră prin dinamitare la suprafață, dispersând praf în aerul respirat de cetățeni. A mai funcționat fabrica de cărămidă, rezultând poluare cu fum. În Răchitova, până în 1997 a funcționat mina de la Boița, 400 de an­gajați și familiile lor fiind legați de act­iv­itatea nocivă din adâncuri, expuși la po­luare cu sulf”, se arată în expunerea de motive a propunerii parlamentare. (A.N.)

2 comentarii la „Vrea să se facă dreptate

  • Da , vreau salariul minim de 7000 de lei lunar și o pensie minimă de 5000 de lei pentru a avea un trai decent .

  • Cum poți tu să fii mândru că ești român , când tu nu ai un trai decent , nu ai un salariul minim de 7000 de lei nici o pensie de minim 5000 de lei , să trăiești ca sclavii ,umilit , hărțuit și persecutat în țara ta în care te-ai născut .

    Caracterul vostru de politicieni malefic de mincinoși și trădători de șarlatani ce ați devenit , ați adus populația la sărăcia și sclavie .

    Trebuie să vă iubiți cetățenii care v-au votat și să ajutați la respectarea dreptului la un trai decent fiecărui cetățean român în țara lui .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura