Vrea o pedeapsă mai mică

Deveanul de 22 ani, care şi-a urmărit, bătut şi tâlhărit victimele, printre ei şi un bătrân de 74 de ani, va sta aproape 7 ani după gratii în urma condamnării, dar a cerut ca dosarul să-i fie revizuit.
Daniel Juchi se află în Penitenciarul Aiud, iar cererea sa de revizuire a fost înregistrată la Judecătoria Deva, unde va fi luată în discuţie în luna octombrie. Tânărul a fost condamnat de Jude­cătoria Deva la câte 3 ani de închisoare, pentru două infrac­ţiuni de tâlhărie calificată, dar a avut şi complice. Ma­gis­traţii au adăugat sporul obligatoriu stabilind astfel pedeapsa finală de 4 ani închisoare. Pentru că mai avea o condamnare cu sus­pendare, judecătorii au dispus revocarea suspendării sub supra­veghere, astfel încât, în final, va executa pedeapsa de 6 ani şi 11 luni închisoare. Potrivit sentinţei de condam­nare publicată de www. rolii.ro, inculpatul şi-a urmărit victime­le. Le urmărea până la scara blocului, unde le ataca, lovindu-le cu pumnii, şi le smulgea prin violenţă, borsetele cu banii şi telefoane mobile.
Judecătorul a avut în vedere la stabilirea sentinţei împre­jură­rile şi modul de comitere a infracţiunii, consecinţele infrac­ţiunii, na­tura şi gravitatea rezultatului produs, antecedentele penale ale inculpatului, respectiv de recidivă postcondam­na­torie. (M. Gânju)

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.