Voteazã cum au stabilit

26 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

  Sorina Popa

Mâine, se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură a Opoziţiei. MESAGERUL HUNEDOREAN a aflat de la parlamentarii puterii din judeţ, cum vor proceda în legătură cu această situaţie, extrem de sensibilă pentru Executivul condus de Emil Boc.

Se abţin de la vot
„Coaliţia a decis ca parlamentarii săi să se abţină de la vot. Vom fi în sală, participăm la dezbateri, ne exprimăm punctul de vedere, dar nu votăm. Moţiunea este a Opoziţiei PSD-PNL şi e obligaţia lor să-şi voteze această moţiune. Partidul Democrat Liberal susţine Guvernul în continuare, pentru că acest Executiv şi-a asumat scoaterea României din criză şi o va face. PDL susţine  modernizarea statului şi are un proiect viabil pentru România. Chiar dacă acum suntem obligaţi să luăm măsuri de austeritate, în scurt timp, roadele politicii Guvernului vor apărea şi România îşi va reîncepe creşterea economică”, a declarat deputatul PDL Viorel Arion.
„Nu voi vota moţiunea. Mă declar prezent, dar nu votez. Aşa voi proceda. Nu am nici un argument să votez moţiunea. FMI este mulţumit de activitatea guvernului Boc. Sperăm că la anul, vor creşte şi salariile. Mai mult ca sigur, voi primi undă verde să rezolv şi problema de la Mecanica Orăştie, aşa că sunt mulţumit de colaborarea cu Executivul”, a afirmat deputatul Iosif Blaga.

Să aibă răbdare încă doi ani”
Senatorul Dorin Păran susţine că „s-a stabilit că vom susţine guvernul. Ar fi culmea, ca să avem şi alegeri anticipate, care să se suprapună peste criza economică. Cei din Opoziţie, să aibă răbdare, un ciclu electoral durează patru ani. Ce s-a trecut în moţiune, sunt populisme. Propunerile bugetare ale PSD sunt nişte anomalii, nu pot fi acceptate de FMI. Este vorba de un joc al PSD, pe care îl practică de mai mulţi ani”, afirmă senatorul democrat-liberal.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Lumea Justiţiei şi-a deschis porţile

Ceea ce le este interzis cetăţenilor într-o zi normală, le-a fost permis ieri, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei şi,...

Bulina neagră

Gică Barbu, antrenor Mureşul Deva

Bulina albă

Liliana Cosma, antrenoare gimnastică CNS Cetate Deva şi lotul Olimpic

Închide